0:00

Recensământul de probă va debuta în data de 10 martie în municipiul Piatra-Neamț și în comuna Gârcina. Au fost selectate 1.363 de locuințe pentru colectarea informațiilor statistice pentru monitorizarea numărului și distribuției teritoriale a populației rezidente, structurii demografice și socioeconomice, potrivit Direcției Regionale de Statistică Neamț.

În perioada 10-16 martie locuitorii vor trebui să se autorecenzeze prin metoda CAWI, prin completarea unui formular de preînregistrare disponibil la adresa: https://rpl.insse.ro/ . Ulterior, persoanele care se vor autorecenza la recensământul de probă vor primi, la adresele de e-mail indicate (în formularul de preînregistrare), un link care îi va dirija spre chestionarul individual. Locuințele cuprinse în eșantionul recensământului de probă vor primi un pliant informativ cu detalii privind autorecenzarea.

RPL_proba

Informații privind eșantionul selectat vor fi disponibile pe website-ul Direcției Regionale de Statistică Neamț și pe website-ul http://www.recensamantromania.ro. „Cetățenii care, din motive obiective, nu se pot autorecenza, în perioada 22-31 martie 2021, vor fi vizitați de către un recenzor pentru realizarea interviului față în față. Informațiile colectate vor fi prelucrate în conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal (Regulamentul UE 679/2016) și cu asigurarea confidențialității statistice”, potrivit comunicatului DRS Neamț.

C.I.

Articolul precedent4 metode de optimizare SEO a imaginilor din serverul de gazduire web
Articolul următorPoliţia Locală primeşte petiţii de la cetăţeni în 5 puncte fixe