Duminică, 13 mai, de la ora 11:00, este programată etapa a II-a din play-off-ul Ligii a IV-a. Meciul vedetă al rundei este CSM Ceahlăul Piatra Neamţ-Bradu Borca.

Așteptăm jocul de duminică, ne dorim foarte mult victoria. Vrem să luăm o opțiune serioasă pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Nu avem absenți, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al formaţiei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. El a mai adăugat că Trică sau Onofraş nu vor avea parte de nici un tratament special.

L4 CSM Ceahlăul-Bradu – duel pentru promovare * Victoria-Cimentul – meci pentru locul 3, ZCH NEWS - sursa ta de informații
CSM CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ şi BRADU BORCA

La capătul mai multor zile agitate (AICI, AICI, AICI şi AICI), Bradu Borca va aborda meciul de la Piatra Neamţ aproape cu întreg lotul, fiind anunţată absenţa importantă a lui Eugen Trică.Apreciez decizia AJF Neamţ de a da aviz favorabil în comisia de urgenţă privind apelul echipei noastre. Din păcate, unii componenţi ai echipei deja și-au făcut alt program. Trică, de exemplu, a rămas de aseară la Constanţa, fiind informat că nu ne mai prezentăm la jocul de duminică! Încerc să adun băieții care mai pot ajunge la Piatra Neamţ și sper să-i pot readuce în febra acestui joc!”, a precizat Florin Pintilii, antrenorul echipei Bradu Borca.

Cealaltă partidă a rundei, Victoria Horia-Cimentul Bicaz, se va disputa la Ion Creangă, pentru că gazdele au terenul suspendat. „Obiectivul nostru, de a ne califica în play-off, a fost atins. Eu aşa zic: ori aur, ori nimic! Locurile 2, 3 sau 4 nu oferă nici o satisfacţie. Personal, voi fi la Piatra Neamţ, pentru meciul CSM Ceahlăul-Bradu”, a declarat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

L4 CSM Ceahlăul-Bradu – duel pentru promovare * Victoria-Cimentul – meci pentru locul 3, ZCH NEWS - sursa ta de informații
CIMENTUL BICAZ şi VICTORIA HORIA

Duminică este un meci important pentru noi şi ne dorim o evoluţie bună şi un rezultat pozitiv. Personal nu am înţeles decizia celor de la Horia de a juca la Ion Creangă, având în vedere că majoritatea celor implicaţi în acest meci suntem din Piatra, Roznov, Săvineşti, Buhuşi şi Bicaz. Cred că se putea găsi o soluţie mai convenabilă, mai aproape sau un teren mai bun chiar şi în oraş, la Roman. Poate că locuitorii comunei Horia vor participa masiv şi era mai aproape acolo. Sper să ne facem treaba bine şi să câştigăm, a precizat Cristian Luca, antrenorul principal al Cimentului Bicaz.

CLASAMENT

1 CSM Ceahlăul Piatra Neamţ 25
2 Bradu Borca 21
3 Cimentul Bicaz 16
4 Victoria Horia 15

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIU – Bradu Borca)

Articolul precedentL5 Siretul Doljeşti-Vulturul Costişa şi Energia Pângăraţi-Ozana Timişeşti, meciurile etapei
Articolul următorVIDEO Pui de zimbru fătat în aceasta primăvară în Parcul Natural Vânători-Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.