ACTUALIZARE: Bradu Borca va prezenta cel mai probabil duminică, 13 mai, la Piatra Neamţ, o echipă secundă, formată din localnici. Motivaţia se găseşte într-o prevedere regulamentară prezentă pe site-ul AJF Neamţ: „Neprezentarea la două jocuri din cadrul aceleiaşi ediţii a campionatului va fi sancționată cu retrogradarea în ultima categorie competițională organizată de AJF Neamţ (Liga a V-a, n. red.)”. Echipa secundă a Bradu Borca a pierdut, pe 2 mai, în optimile Cupei României, cu 0-6 (0-1), partida disputată în deplasare cu Energia Pângăraţi. (M.C.)

********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Bradu Borca a anunţat vineri, 11 mai, că nu se va prezenta la meciul din etapa a doua a play-off-ului de duminică, 13 mai, cu CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi că se va retrage din competiţie. Din postarea de pe pagina oficială de Facebook a echipei de pe Valea Muntelui se deduce că decizia a aparţinut primarului Ovidiu Niţă.

„CS Bradu Borca anunţă prin vocea domnului primar Ovidiu Niţă că se retrage din campionatul Ligii a 4-a, în urma deciziei AJF Neamţ de a respinge memoriul depus în aceste zile privind situaţia meciului cu CS Cimentul Bicaz, pe care l-am pierdut la «masa verde» din cauza unui artificiu şmecheresc prin intermediul căruia am fost înlăturaţi definitiv din lupta pentru câştigarea campionatului. Adiţional, am reclamat şi situaţia neregulamentară în care se găseşte partenera noastră de întrecere, privind legitimarea jucătorilor de la LPS Piatra Neamţ, însă ne-am izbit de un nou refuz din partea forului condus de către domnul Toma, se precizează în comunicat.

Ovidiu NIŢĂ, primarul comunei Borca

„Eu am fost toată viaţa un luptător, dar sunt şi momente când trebuie să te dai deoparte. Nu ştiu cum vom proceda, dar ne vom prezenta duminică la meci. Merg eu cu nişte copii!”, a declarat Ovidiu Niţă, primarul comunei Borca.

Vă reamintim că AJF Neamţ a decis marţi, 8 mai, la “masa verde”, rezultatul meciului Bradu Borca-Cimentul Bicaz, disputat duminică, 6 mai, în play-off-ul Ligii a IV-a, etapa I. Dacă pe teren a fost 2-1 (1-1) pentru echipa de pe Valea Muntelui, scorul decis de AJF Neamţ a fost 3-0 în favoarea Cimentului Bicaz. Forul tutelar al fotbalului judeţean a invocat faptul că jucătorul Moşneguţu ar fi fost utilizat, deşi era în stare de suspendare. De asemenea, Bradu Borca a solicitat şi victoria la “masa verde”, cu 3-0, în ambele partide cu CSM Ceahlăul Piatra Neamţ din sezonul regulat, invocând că gruparea din Piatra Neamţ utilizează jucători, în mod neregulamentar, într-o combinată cu LPS Piatra Neamţ. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS – Bradu Borca)

Articolul precedentFOTO Poliţiştii au confiscat căruţele cu care era cărată Umaro la fier vechi
Articolul următorLocuri de muncă pentru bugetari: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Ce vor (…) ăștia ? Ei cred că dacă se retrag vor plânge lumea după ei ? Pfff….minte de (…).

Comments are closed.