0:00

ACTUALIZARE 2: Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca, a precizat că şeful AJF Neamţ i-a dat asigurări că jucătorii suspendaţi au ispăşit pedepsele în etapa de Cupa României de miercuri, 2 mai. „Am vorbit sâmbătă cu dl. Toma şi mi-a dat asigurări că suspendările s-au ispăşit în etapa de Cupă. La noi era vorba în primul rând de Gorovei, care avea cartonaş roşu rezultat din două cartonaşe galbene şi de Moşneguţu, cel invocat în schimbarea rezultatului. În ambele cazuri mi-a precizat că suspendările se ispăşesc în Cupă. Nu mai înţeleg! În plus, la Gorovei a fost în regulă şi la Moşneguţu nu…”, a declarat Florin Pintilii. (M.C.)

*******

ACTUALIZARE 1: Din respect pentru colegii de competiţie şi dovedind fair-play, Cristian Luca (Cimentul Bicaz) a refuzat să comenteze decizia AJF Neamţ. (M.C.)

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ a decis la „masa verde” rezultatul meciului Bradu Borca-Cimentul Bicaz, disputat duminică, 6 mai, în play-off-ul Ligii a IV-a, etapa I. Dacă pe teren a fost 2-1 (1-1) pentru echipa de pe Valea Muntelui, scorul decis de AJF Neamţ este de 3-0 în favoarea Cimentului Bicaz.

ACTUALIZARE L4 Bradu-Cimentul 0-3, la „masa verde” * Pintilii: „Dl. Toma m-a asigurat că suspendările se ispăşesc în Cupă!”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Meciul AS Bradu Borca – CS Cimentul Bicaz, pe teren 2-1, se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei CS Cimentul Bicaz, deoarece pentru echipa AS Bradu Borca a evoluat jucătorul Moşneguţu Ionuţ, aflat în stare de suspendare pentru cumulul a 7 cartonaşe galbene (etapele 1, 3, 4, 6, 13, 14, 18) – Regulamentul Disciplinar, Articolul 41, Punctul 2, coroborat cu Regulamentul Disciplinar, Articolul 41, Punctul 2.1 şi coroborat cu Regulamentul Disciplinar, Articolul 83, Punctul 10.1 şi coroborat cu Comunicatul AJF Neamţ din data de 24 aprilie 2018 intitulat «Informaţii pentru echipele ce vor juca în play-off-ul Ligii 4». Pentru folosirea unui jucător în stare de suspendare, echipa AS Bradu Borca se amendează cu suma de 400 lei”, potrivit unui comunicat al AJF Neamţ. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS – Bradu Borca)

Articolul precedentIstoria se repetă: încă o persoană înecată la Dumbrava Deal!
Articolul următorBărbat cercetat pentru moartea soției sale
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.