Bradu Borca a învins duminică, 6 mai, în prima etapă a play-off-ului Ligii a IV-a, formaţia Cimentul Bicaz, cu scorul de 2-1 (1-1). Oaspeţii au deschis scorul prin Bălăjel, iar căpitanul echipei Bradu, Gavril, a egalat, după o pasă “luminoasă” a cunoscutului Eugen Trică. Tot Gavril a adus şi victoria formaţiei de pe Valea Muntelui.

„O echipă a Bicazului cum nici în cele mai grele coșmaruri nu-mi închipuiam. Au loc în Liga a III-a fără probleme! Nici noi nu am jucat cu presiunea ce ajută unei echipe ce evoluează acasă, jucătorii mei ieșind de pe teren mult mai şifonaţi. Onofraş are arcada și fruntea sparte și a terminat meciul cu un frumos bandaj la cap. Un joc excelent făcut de ambele echipe cu un plus pentru Denis Zmeu, Trică, Gavril Nuţu şi Gorovei de partea noastră. De la oaspeți, pentru că nu-i cunosc după nume, evidențiez toată echipa, culminând cu profesorul Luca, care a știut foarte bine să-i aşeze în teren. Pentru noi finala campionatului va fi etapa următoare la Piatra Neamt. Orice alt rezultat decât victoria ne lasă în afara barajului”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

„Un meci bun, cu ritm şi pe măsura locurilor din clasament. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor noştri – Morţun – Vlaicu (Bîrsanu), Crețu, Zaiț, Avram – Apreutesei, Bordeanu, Patrichi, Bălăjel – Harbuzaru, Pîntea (Braiş) – şi de efortul pe care l-au depus. Felicit echipa adversă pentru rezultat şi le doresc succes în continuare”, a precizat Cristian Luca, antrenorul Cimentului Bicaz. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS – Bradu Borca)

Articolul precedentACTUALIZARE L5 Bravo Bodeşti, 4 titulari accidentaţi după meciul de la Văleni
Articolul următorDouă ore de grevă în majoritatea spitalelor din Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.