Arsenal Văleni a considerat necesar să aducă câteva precizări referitoare la terenul pe care s-a disputat meciul de duminică. Cei 4 nu s-au accidentat din cauza terenului, ci din cauza unor dueluri mai bărbăteşti între fotbalişti. Aşa arată terenul în momentul acesta, fiindcă nu a mai plouat de mult timp. Alte echipe nu s-au plâns de starea terenului. Dacă dl. Busuioc nu ştie să piardă, e treaba dumnealui, a precizat Cristian Cocea. (M.C.)

********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Lidera la zi a Ligii a V-a se plânge că a avut de suferit din punct de vedere fizic la meciul din deplasare cu Arsenal Văleni. De vină a fost terenul!

„Meciul a fost rău din cale afară. Terenul este extrem de prost. Am plecat acasă cu 4 accidentaţi, jucători titulari, toţi cu entorse. Gorea, de exemplu, nici nu a vrut să intre şi am fost nevoit să fiu de acord cu el. Nu căutăm scuze pentru scor, dar adevărul este că nu am putut să ne facem jocul, din cauza terenului. Pentru etapa viitoare încercăm să chemăm de la Bucureşti jucătorii care sunt plecaţi la muncă”, a declarat, supărat, Florin Busuioc, antrenorul formaţiei Bravo Bodeşti.

„Deşi reprezentantul lor, dl. Busuioc, a acuzat starea terenului, îi aduc aminte de alte terenuri pe care a evoluat în Liga a V-a. Nu trebuie să dea vina pe terenul de pe Arsenal Arena, fiindcă ambele echipe am jucat pe el, cu faze frumoase, de fotbal-spectacol, însă noi am fost mai motivaţi”, a precizat Cristian Cocea, antrenor-jucător la Arsenal Văleni.

Vă reamintim că duminică, 6 mai, derby-ul Arsenal Văleni-Bravo Bodeşti s-a încheiat cu scorul de 5-2 (2-0), prin golurile marcate de Bălăiţă (2), Vlad Căutişanu, Cojocea şi Nistor/Nuţu (2). (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Bravo Bodeşti)

Articolul precedentL5 Oficialii echipelor Ligii a V-a explică avalanşa de goluri
Articolul următorL4 Bradu-Cimentul 2-1 (1-1) * Pintilii: “Au loc în Liga a III-a!” * Luca: “Un meci bun, cu ritm!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.