Duminică, 13 mai, cu începere de la ora 11:00, este programată etapa a XXIII-a în Liga a V-a. Una dintre partidele tari ale rundei se anunţă Energia Pângăraţi-Ozana Timişeşti, în care gazdele vizează continuarea luptei pentru locul 4, iar oaspeţii încearcă să ajungă pe locul 3.

Bogdan Radu (Energia Pângăraţi), în dreapta imaginii

“După terminarea meciului de duminică, cu Ozana Timişeşti, vom şti dacă mai avem vreo şansă la locul 4 sau rămânem în cursă doar pentru a termina în primele 5. Ca echipă ne asemănăm cel mai mult cu cei de la Timişeşti, de aici şi meciurile foarte strânse şi echilibrate. Totuşi cred că putem câştiga cele 3 puncte, în ciuda câtorva absenţe din primul 11. În altă ordine de idei, în timp ce în Liga a IV-a echipele se retrag pe capete, noi strângem din dinţi să terminăm acest sezon pe teren. Avem nevoie de ceva mai multă implicare, atât din partea oamenilor din Pângăraţi, cât şi a celor din AJF, pentru că, deşi avem rezultate cel puţin decente, suntem un fel de Rapid Bucureşti – «singuri împotriva tuturor»”, a declarat Bogdan Radu, antrenor-jucător la Energia Pângăraţi.

Ozana Timişeşti, la meciul cu Arsenal Văleni

“Este un meci greu. Energia Pângăraţi este o echipă destul de bună. Dar mergem să încercăm să câştigăm. De aici încolo vizăm victoria în toate partidele”, a precizat Iulian Trofin, preşedintele Ozanei Timişeşti.

Un meci important este şi Siretul Doljeşti-Vulturul Costişa. “Ne deplasăm la o echipă care s-a dovedit o forţă în acest retur. Încercăm să câştigăm puncte. Va fi mai greu fiind şi un meci în deplasare, dar nimic nu este imposibil”, a menţionat Dorel Berbecariu, reprezentantul echipei Vulturul Costişa.

Terenul de la Bodeşti, pregătit exemplar pentru meciul de duminică

Lidera Bravo Bodeşti continuă meciurile dificile, întâlnind pe teren propriu Voinţa Dochia. “Toţi adversarii joacă cu mai multă dăruire împotriva noastră. Din fericire, terenul nostru este foarte bun. Sper să revenim la faza în care contabilizam doar victorii. Încercăm să-i recuperăm şi pe cei 4 accidentaţi din etapa trecută, pentru a face jocul nostru obişnuit, combinativ”, a declarat Florin Busuioc, antrenorul echipei Bravo Bodeşti.

Cristian Cocea (Arsenal Văleni), în centrul imaginii

Un meci interesant se anunţă şi Viitorul Podoleni-Arsenal Văleni. Duminică ne vom deplasa pe terenul echipei Viitorul Podoleni, o echipa tânără, frumoasă, condusă de un excelent tehnician, Florin Axinia. Mergem cu gândul la victorie, să acumulăm încă 3 puncte în clasament şi sperăm ca ambele echipe să prestăm un meci plăcut, fără accidentări sau cartonaşe, a menţionat Cristian Cocea, antrenor-jucător la Arsenal Văleni.

Etapa mai programează partidele: Stejarul Ţibucani-Flacăra Brusturi, Pinii Tarcău-Moldova II Cordun şi Stejarul Stăniţa-Voinţa Valea Ursului. Voinţa Bozieni va sta.

CLASAMENT

1Bravo Bodeşti52
2Arsenal Văleni46
3Vulturul Costişa44
4Ozana Timişeşti42
5Siretul Doljeşti38
6Energia Pângăraţi35

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: Ozana Timişeşti, Bravo Bodeşti)