PROGRAM Săptămâna Voluntariatului la ISU Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ anunţă că, în perioada 14-20 mai, se va desfășura Săptămâna Națională a Voluntariatului. „Evenimentul este menit să mobilizeze cât mai multe organizații și voluntarii pe care acestea îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității pentru acesta și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor. În acest context, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Petrodava» al județului Neamț, va organiza și desfășura o serie de activități ce au ca scop promovarea activităților de voluntariat în vederea angrenării cetățenilor care pot avea un rol în dezvoltarea comunității”, se precizează într-un comunicat de presă. Programul anunţat de ISU Neamţ este următorul:

  • 13.05.2018 – etapele pe raioanele de intervenție a concursurilor profesionale, cu serviciile publice voluntare/private pentru situații de urgență, la care vor participa peste 800 de voluntari din localitățile județului;
  • 15.05.2018 – etapa județeană a concursului cu tematică de protecție civilă “Cu viața mea apăr viața”, la care vor participa aproximativ 100 de elevi din învățământul gimnazial și liceal;
  • 16.05.2018 – etapa zonă a concursului cu tematică de prevenire și stingere a incendiilor “Prietenii Pompierilor”,  la care vor participa peste 300 de elevi.

ISU Neamţ anunţă şi reluarea campaniei de recrutare de noi candidați în cadrul programului de voluntariat „Salvator din pasiune!”. „Toate aceste activități le vom realiza cu sprijinul voluntarilor recrutați în programul de voluntariat «Salvator din pasiune!» din anul 2016 și 2017”, precizează aceeaşi sursă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE AJF Neamţ a dat punctele înapoi formaţiei Bradu Borca * Pintilii: „Apreciez decizia AJF Neamţ!” * Luca: „Am senzaţia că ne ducem spre ridicol…”
Articolul următorL5 Siretul Doljeşti-Vulturul Costişa şi Energia Pângăraţi-Ozana Timişeşti, meciurile etapei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.