ACTUALIZARE 2: Am senzaţia că ne ducem spre ridicol…”, a comentat, scurt, Cristian Luca, antrenorul formaţiei Cimentul Bicaz. (M. CONSTANTINESCU)

*******

ACTUALIZARE 1: Florin Pintilii, antrenorul echipei Bradu Borca, s-a declarat mulţumit de decizia AJF Neamţ, dar a dezvăluit şi faptul că Trică ar putea să nu evolueze în meciul de la Piatra Neamţ. Apreciez decizia AJF Neamţ de a da aviz favorabil în comisia de urgenţă privind apelul echipei noastre. Din păcate, unii componenţi ai echipei deja și-au făcut alt program. Trică, de exemplu, a rămas de aseară la Constanţa, fiind informat că nu ne mai prezentăm la jocul de duminică! Încerc să adun băieții care mai pot ajunge la Piatra Neamţ și sper să-i pot readuce în febra acestui joc!”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul echipei Bradu Borca. (M. CONSTANTINESCU)

**********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Comisia de Recurs din cadrul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Neamț a decis sâmbătă, 12 mai, să anuleze decizia prin care dăduse 0-3 la „masa verde” ca rezultat al partidei Bradu Borca-Cimentul Bicaz.

„Având în vedere crearea involuntară a confuziei privind suspendarea jucătorilor care au acumulat 4, 7, 9 sau mai multe cartonașe galbene din comunicatele emise de AJF Neamț și discuțiile telefonice particulare din partea ambelor părți consideră de bună intenție apelul echipe AS Bradu Borca și remarcă lipsa unei fapte premeditate în a eluda regulamentul se anulează decizia Comisiei de Disciplină a AJF Neamț, prin care s-a dat joc pierdut cu 0-3 de către AS Bradu Borca în meciul cu CS Cimentul Bicaz și se menține rezultatul de pe teren din partida respectivă”, se precizează pe site-ul AJF Neamţ. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentLocuri de muncă pentru bugetari: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
Articolul următorPROGRAM Săptămâna Voluntariatului la ISU Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.