Bradu Borca intenţionează să depună un memoriu la Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ, prin care va solicita victoria la “masa verde”, cu 3-0, în ambele partide cu CSM Ceahlăul Piatra Neamţ (1-7 şi 1-1 pe teren) din sezonul regulat. Formaţia de pe Valea Muntelui va invoca în documentul care ar putea ajunge pe masa AJF Neamţ miercuri, 9 mai, faptul că gruparea din Piatra Neamţ utilizează jucători, în mod neregulamentar, într-o combinată cu LPS Piatra Neamţ.

“Pregătim un memoriu pe baza faptului că CSM Ceahlăul Piatra Neamţ foloseşte jucători într-o combinată cu LPS Piatra Neamţ. Combinatele se acceptă doar de la Liga a III-a în sus şi se fac sub umbrela unui singur for tutelar. Aici nu e cazul, CSM Ceahlăul e la AJF. Intenţionam să contestăm duminică la meciul direct, dar, întrucât AJF ne-a dezavantajat cu rezultatul la meciul cu Cimentul, am urgentat procedura”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

Oficialii Bradu Borca speră într-un răspuns favorabil din partea AJF Neamţ şi apreciază că e posibil ca şi FRF să se autosesizeze în acest caz. În caz că răspunsul AJF Neamţ va fi defavorabil, Bradu Borca nu exclude nici posibilitatea retragerii din competiţie.

Oficialii CSM Ceahlăul au anunţat că se concentrează în exclusivitate pe partidele pe care le au de disputat, fără a comenta chestiunile administrative. “Atenţia noastră este concentrată asupra celor două meciuri de săptămâna aceasta, contra Moldova Cordun şi Bradu Borca. Ne dorim să câştigăm şi să ne atingem obiectivul. Legat de deciziile AJF sau intenţiile de contestaţie ale echipei Bradu Borca nu dorim să comentăm”, a precizat Cătălin Roca, preşedintele CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS – Bradu Borca)