Polițiștii au identificat tânăra scoasă, astăzi, 8 mai, de la grătarele hidrocentralei Dumbrava Deal, din comuna Săvinești (detalii aici). Este vorba despre a doua fată dată dispărută din Valea Ursului, care locuia împreună cu Cornelia (fata găsită înecată pe 27 aprilie) și cu prietenii lor într-o fostă haltă CFR. Dintre cei patru tineri – ambele fete cu vârste între 14 și 15 ani, iar băieții cu vreo doi ani mai mari -, trei erau fugiți de acasă. Toți din comuna Valea Ursului. Al patrulea, prietenul Corneliei, fusese crescut la o casă de copii. Se hotărâseră să se descurce pe cont propriu, iar familiile n-au fost de acord ca fotografiile lor să fie făcute publice.

În ziua de 27 aprilie, băieții au plecat să muncească la făcut fân, undeva în apropiere de Târgu Neamț, iar fetele, deși avertizate că este periculos canalul, s-au dus să spele rufe și să facă baie. Cel mai probabil, una a alunecat în apă, iar cealaltă a încercat s-o salveze.

Urmează ca medicul legist să stabilească exact cauza morții, după efectuarea necropsiei. În cazul Corneliei a fost, fără dubiu, înecul. Detalii despre ea aici. (C.M.)

Articolul precedentBărbat cercetat pentru moartea soției sale
Articolul următorEXCLUSIVITATE L4 Bradu vrea de două ori 3-0 cu CSM Ceahlăul la „masa verde”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.