Două accidente în zona Târgu-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNeatenția, graba și nerespectarea regulilor de circulație au fost cauzele ce au stat la baza producerii a două accidente de circulație, cu tot atâția răniți spitalizați. Acestea au avut loc în Țibucani și Târgu-Neamț, luni, 14 august, în cursul după-amiezei.

La Țibucani, un localnic, în vârstă de 37 de ani, care efectua activități de salubrizare, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii fiind surprins și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Botești.

Atât șoferul, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul pietonului.

Pe o stradă din Târgu-Neamț, un bărbat în vârstă de 83 de ani, ce se deplasa pe o tricicletă, a fost lovit de un autoturism.

“Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Brusturi, conducea un autoturism pe bulevardul Ștefan cel Mare, ar fi acroșat un bărbat în vârstă de 83 de ani, din Târgu-Neamț, ce se deplasa cu o tricicletă din sens opus și s-ar fi angajat în efectuarea unui viraj la stânga.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 83 de ani”, precizează inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Niciunul dintre bărbații implicați în accident nu consumaseră alcool.

Angela Croitoru

Articolul precedentBilanţul unei ursoaice la Borca: a răpit trei oi, doi viţei şi un porc într-o singură lună
Articolul următorAtenție șoferi! Trafic aglomerat spre Portul Bicaz, conduceți prudent!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.