Atenție șoferi! Trafic aglomerat spre Portul Bicaz, conduceți prudent!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiZiua Marinei care este sărbătorită astăzi, 15 august, în portul Bicaz face ca traficul spre acest oraș să fie aglomerat în această dimineață.

Echipajele de polițiști rutieri nemțeni care acționează pentru fluidizarea traficului au fost suplimentate, în special pe drumurile naționale și în zonele turistice.

Polițiștii rutieri fac o serie de recomandări pentru condiții de trafic aglomerat:

“Înainte de a pleca la drum, informați-vă cu privire la situația traficului din zona ce urmează să fie tranzitată.

-Conduceți cu răbdare și atenție, astfel încât să ajungeți cu bine la destinație.

– Nu efectuați depășiri riscante și păstrați distanța față de autovehiculul din față, respectiv un regim de viteză care să permită evitarea oricăror obstacole care ar putea apărea în mod neprevăzut.

-Graba în deplasare poate duce la implicarea într-un eveniment rutier, care va consuma mult mai mult timp decât deplasarea în condiții de siguranță.

– Zona Cheilor Bicazului este una extrem de spectaculoasă dar, în același timp, constituie un traseu solicitant pentru conducătorii auto.

-Circulați cu viteză redusă, mai ales pe sectoarele unde sunt curbe.

-În condiții de vizibilitate redusă sau carosabil ud, este necesară păstrarea unei distanțe mai mari, pentru ca în cazul în care este necesară o frână bruscă, aceasta sa nu provoace un eveniment rutier”.

A.C.

Articolul precedentDouă accidente în zona Târgu-Neamț
Articolul următor15 August – Adormirea Maicii Domnului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.