reclama autocenter

pta centrala 2014 08

Materialul scris despre Piața Centrală din Piatra Neamț a generat tot felul de reacții. Mulți dintre comercianți s-au bucurat să afle cât plătește – pardon, cât ar fi trebuit să plătească – șeful pieței pe crâșma-restaurant de protocol supranumită ”3 Cocoși”, alții au făcut comparații între ei, alții s-au distrat. Culmea tupeului l-a avut simpatica vânzătoare de la crâșma cu pricina. Ne-a anunțat că are tot mai mulți clienți după ce a apărut materialul și că reclama negativă a prins. Pe același principiu, ne permitem să reamintim că firma care operează crâșma-restaurant se numește Belatrix Com SRL și este printre principalii datornici la bugetul Urban SA de pe raza administrată de Valentin Mâțu.

La zi, datoria Belatrix către Urban este de 26.946,55 lei. Să precizăm că asociații societății au primit clemență și au obținut o reeșalonare a datoriei pe șase luni. Această eșalonare este în contradicție cu hotărârile luate chiar de conducerea Urban, care spunea că nu va mai încheia contracte celor cu datoriile neachitate la zi. O primă rată, de 5.327 lei, a fost achitată și în acest fel crâșma-restaurant merge înainte. Cum mesele oficiale au devenit din ce în ce mai dese, probabil ratele se vor plăti în avans, ca să nu se mai treacă la socotit penalități de întârziere. (V.B.)

Articolul precedentPeste 70% din apelurile către 112 sunt false
Articolul următorFiscul de Neamţ îşi laudă realizările

1 COMENTARIU

  1. am vazut unul gras tare prin piata mare si stau sa ma intreb daca nu cumva ala este administratorul pietii si administratorul crasmei cu parandarat?! dar daca nu este vreo incobatibilitate legala, imorala tot este si directorul ala mare in frunte cu primarul aplauda la scena deschisa aceste ilegalitati!!?/!

Comments are closed.