0:00

Concertul de lansare al albumului „Noi suntem boboci de floare”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCentrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț pregătește o surpriză muzicală deosebită pentru iubitorii de folclor, lansând noul album audio intitulat „Noi suntem boboci de floare”.

Albumul este rezultatul muncii deosebite a Grupului vocal „Floare de colț” al clasei de canto tradițional din cadrul Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț, sub îndrumarea coordonatoarei Georgiana Șerban Axinte.

Evenimentul de lansare va avea loc duminică, 12 mai, începând cu ora 15:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Piatra-Neamț. Spectacolul va fi încununat de prezența specială a gemenelelor Maramureșului, Suzana și Daciana Vlad, alături de numeroși invitați de seamă precum Cristian Năstase, Laurențiu Marian, Marius Dochița, Georgiana Șerban Axinte, Grupul vocal „Sânzienele” și Ansamblul folcloric „Floricică de la munte”.

În prefața albumului, Georgiana Șerban Axinte împărtășește emoțiile și gândurile legate de această realizare unică, exprimând recunoștința față de toți cei implicați în proiect. Albumele au fost realizate cu ajutorul unor mari nume din industria muzicală precum Grigore Niță, Marius Dochița, Cristian Năstase și regretata Mariana Honceru, sub îndrumarea studioului „Saint Sound Records”.

Accesul la concert se va face pe bază de invitație, iar cei interesați pot obține mai multe informații la Secretariatul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, la numărul de telefon: 0233/214.026.

Denisa POPA

Articolul precedentLansare de carte la Biblioteca Neamț
Articolul următorSalvare la limită
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.