0:00

CSM Ceahlăul Piatra Neamț câștigă în deplasare la Tunari și revine pe loc de play-off, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFinal de meci. Ceahlăul câștigă după o luptă aprigă atât împotriva adversarului dar și a gazonului foarte prost. Formația de sub Pietricica ocupă un loc de play-off după cinci etape. Urmează o pauză de două săptămâni în campionat.

Min 73: CSM Ceahlăul Piatra Neamț fructifică în cele din urmă dominarea din partidă și marchează.

Pauză: Cele două echipe încheie la egalitate 0-0 prima repriză. Fără multe șanse de gol, jocul a fost totuși dominat de oaspeți dar a lipsit inspirația la ultima pasă. Starea proastă a terenului afectează jocul celor două formații.

Min 1: Primul corner al întâlnirii după numai 40 de secunde a aparținut Ceahlăului.

CSM Ceahlăul Piatra Neamț vine după o săptămână încărcată în care a înregistrat două înfrângeri, în campionat pe teren propriu cu CS Mioveni (0-1) și în Cupa României, împotriva formației de primă ligă U Cluj (2-4). În pofida acestor rezultate, jocul elevilor prof. Cristi Pustai nu a arătat rău, mai ales dacă ținem cont de calibrul adversarilor.

Astăzi Ceahlăul va juca pe terenul celor de la CS Tunari, o formație care a început cu stângul campionat, reușind să ia doar un singur punct în primele patru etape. De remarcat însă că acel punct a venit după un egal pe teren propriu cu FC Argeș și cele trei înfrângeri s-au înregistrat cu echipe care ocupă în acest moment locuri de play-off (Unirea Slobozia, Gloria Buzău și CSM Slatina).

Meciul va începe de la ora 11.00 și va fi arbitrat la centru de Mircea Salomir din Cluj-Napoca ajutat de arbitri asistenți Erchian Ionus din Medgidia și Doru Nicolae Petre Ioan din Prahova.

Formațiile de start anunțate de Liga 2 Prosport sunt:

CS Tunari: Isvoranu – Barfa, A. Gheorghe, Fustar, Sin, Plumbuitu, V. Constantin, Bustea, Mitrică (cpt.), Ene, Ivanovski
Rezerve: Moroz – Florică, Adr. Stoian, Alex. Stoian, Lambru, Despa, Geantă, Rogac, Tache
Antrenor: Florin Stîngă

CSM Ceahlăul: Krell – Petrov, Forizs, Jalbă, Oltean, Fărăgău, Pedro, Onișa, Lamine, Neicuțescu, Llullaku
Rezerve: Boison – Soares, Bacalu, Barb, Akwasi, Anton, Savu, Petre, Selmani
Antrenor: Cristian Pustai

FOTO: Facebook / CSM Ceahlăul Piatra Neamț

Articolul precedentVIDEO. FOTO. Neamț Art Festival: Soliștii “Cameratei” din Chișinău au ajuns la inimile nemțenilor
Articolul următorFoto-Video. Mitropolitul Moldovei și Bucovinei a resfințit Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Piatra Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.