Final de meci. În ciuda unei reprize a doua mult mai bune pentru fotbaliștii de Ceahlăul, scorul a rămas nemodificat și formația din Mioveni și-a adjudecat cele trei puncte.

Pauză: Oaspeții au intrat la cabine cu un avantaj de un gol.

Min 15: Oaspeții deschide scorul prin Blănaru.

Știre inițială: Ceahlăul Piatra Neamț va juca în această dimineață, 26 august, cu o candidată la promovare, CS Mioveni. Jucătorii antrenați de Cristi Pustai sunt într-o formă foarte bună, venind după patru victorii în ultimele patru meciuri oficile (campionat și Cupa României) și niciun gol primit în aceste partide. Formația din Mioveni, antrenată de Constantin Schumacher este neînvinsă în Liga II în acest sezon, dar nici nu a cunoscut gustul victoriei, obținând doar trei egaluri în tot atâtea partide.

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a fost învinsă de CS Mioveni în etapa a 4-a din Liga II, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Este un test foarte dificil pentru formația de sub Pietricica, dar conducerea echipei se arăta optimistă. ”Jucăm cu o echipă venită din prima ligă, nu trebuie neglijat acest aspect. Trebuie să ne păstrăm concentrarea, focusul, entuziasmul, să fim exigenți cu noi înșine și să luăm cele trei puncte”, a declarat președintele Cătălin Anton, citat de liga2.prosport.ro.

Formațiile de start, anunțate de Prosport, le puteți consulta mai jos.

Ceahlăul: Krell – Pedro Albino, Jalbă, Vișinar (cpt.), Bacalu – Joao Jaquite, Onișa – M. Savu, Neicuțescu, Llullaku – Selmani
Rezerve: Wynney – Al. Anton, P. Petre, Rob. Ciobanu, Josemar Agostinho, Fărăgău, Forizs, Petkov, Lorenzo Fonseca
Antrenor: Cristian Pustai

CS Mioveni: Fl. Croitoru – Trașcu, R. Garutti, Cr. Ignat, Șerbănică (cpt.) – D. Toma, Cărăruș, Guțea, Cl. Herea – Blănaru, Tincău
Rezerve: Sima – Văsălie, Coșereanu, Mih. Costea, Pleșa, Dandea, Căprescu, Bolohan, Duțan
Antrenor: Constantin Schumacher

 

Articolul precedentCod galben de caniculă și disconfort termic în toată Regiunea Nord-Est
Articolul următorÎncepe procesul fostului director al Școlii Postliceale Sanitare Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.