0:00

În perioada 26-27 august, toate județele Regiunii Nord-Est sunt sub avertizare cod galben de caniculă și disconfort termic accentuat. Specialiștii anunță temperaturi diurne de până la 37 de grade, iar noaptea mercurul din termometre poate staționa la 22 de grade.

Cod galben de caniculă și disconfort termic în toată Regiunea Nord-Est, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Valul de căldură se va extinde și intensifica în toată țara. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități îndeosebi în zonele de câmpie și podiș. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade, iar minimele se vor încadra între 17 și 22 de grade”, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

Aerul cald rămâne prezent în zonă și în primele zile ale săptămânii viitoare, în perioada 28-29 august, urmând ca în ultimele două zile ale verii calendaristice să ne putem aștepta la o răcorire tranșantă, dar și la ploi, cel mai probabil în averse. (G.S.)

Articolul precedentO șoferiță a fugit după ce a făcut accident pe „zebră”
Articolul următorCSM Ceahlăul Piatra Neamț a fost învinsă de CS Mioveni în etapa a 4-a din Liga II
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.