O șoferiță a fugit după ce a făcut accident pe „zebră”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConducătorul unui autoturism care a făcut un accident cu victimă a fugit de la locul faptei. Ce deosebește acest caz de altele, similare, este faptul că la volanul mașinii implicată în evenimentul nedorit se afla o femeie. Totul s-a întâmplat pe 25 august, în jurul orei 15:30, pe strada Piața Ștefan cel Mare din Piatra Neamț.

Oamenii legii sosiți la fața locului au constatat că un autoturism a acroșat o tânără în vârstă de 27 de ani, din Bodești, ce se afla angajată în traversarea străzii pe marcaj pietonal. După impact cel aflat la volan nu a oprit să vadă starea victimei ci și-a continuat deplasarea.

Conducătorul auto, o femeie în vârstă de 45 de ani din Piatra Neamț, a fost identificată si depistată de polițiști. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, anunță Poliția Neamț. Șoferița imprudentă s-a ales cu două acuze penale și este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

(G.S.)

Foto ilustrativă

Articolul precedentAccident spectaculos la Bicaz Chei
Articolul următorCod galben de caniculă și disconfort termic în toată Regiunea Nord-Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.