0:00

Incendiu într-un apartament din Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii au fost solicitați să intervină în această seară, 19 iunie, în jurul orei 18:20 în municipiul Piatra-Neamț pentru stingerea unui incendiu produs într-un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada 1 Decembrie 1918.

Ajunși la locul indicat, pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu flăcări și degajări de fum în bucătăria apartamentului situat la etajul VII. Echipajele de intervenție au acționat prompt pentru localizarea și lichidarea incendiului, care a distrus obiecte de mobilier și articole de uz casnic. De asemenea, s-a intervenit pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării.

Potrivit ISU Neamț, „la locul incidentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamț, cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD și echipaje de la IPJ.

Proprietara apartamentului, o femeie în vârstă de 73 de ani, s-a autoevacuat până la sosirea echipelor de intervenție. Ea a fost asistată medical de echipajul SMURD, însă a refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă a incendiului a fost identificată ca fiind o candelă lăsată nesupravegheată, care a aprins obiectele din apropiere.

Denisa POPA

Articolul precedentA doua ediție a competiției naționale „Scări pe Toaca”
Articolul următorVIDEO. Misiune de salvare a unei persoane căzute într-o râpă în Piatra Șoimului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.