0:00

Colonelul Burdulea Bogdan este comandantul modulului național specializat în stingerea incendiilor de pădure. El coordonează echipele formate din cadre ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) și ale inspectoratelor județene pentru situații de urgență din Neamț, Mureș, Cluj, Maramureș, Arad, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Timiș, Călărași și Hunedoara.

Colonelul Burdulea Bogdan conduce modulul național de stingere a incendiilor de pădure, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEchipa de la ISU Neamț este reprezentată de trei cadre militare care participă la această misiune cu un autoturism de serviciu. Colonelul Burdulea Bogdan, care ocupă funcția de prim adjunct al inspectorului șef, este însoțit de plutonierul adjutant Crăciun Paul și plutonierul Mihalache Alexandru, ambii conducători de autospeciale în cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

Acest modul național, sub conducerea colonelului Burdulea, are misiunea de a gestiona și de a stinge incendiile de pădure, contribuind astfel la protejarea mediului și a comunităților afectate. ISU Neamț le transmite mult succes tuturor colegilor și misiuni reușite!

Denisa POPA

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentBiciclist acroșat de o autoutilitară la ieșirea din Cotu Vameș
Articolul următorSe prelungește perioada de înscriere pentru posturile scoase la concurs în Poliția Română
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.