0:00

Un bărbat a fost grav rănit după ce a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ 20 de metri. Incidentul a avut loc la data de 19 iunie, în jurul orei 09:33.

Pompierii au fost alertați printr-un apel la 112 despre faptul că o persoană este căzută într-o râpă în pădurea din satul Negulești, comuna Piatra Șoimului. La locul incidentului au fost trimise forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamț, inclusiv o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM, precum și echipe de la Salvamont.

Ajunși la fața locului, salvatorii au găsit un bărbat în vârstă de 34 de ani, care prezenta multiple traumatisme și necesita transportul de urgență la spital.

Cu ajutorul echipamentelor din dotarea autospecialei complexe pentru intervenție,  s-a acționat pentru evacuarea victimei din mediul ostil. Bărbatul de 34 de ani a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la UPU Piatra-Neamț”, potrivit ISU Neamț.VIDEO. Misiune de salvare a unei persoane căzute într-o râpă în Piatra Șoimului, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Datorită dotărilor și pregătirii adecvate, echipele prezente la incident au reușit să salveze o viață și să ofere victimei șansa de a primi îngrijiri medicale în timp util.

Denisa POPA

Video: ISU Neamț

Articolul precedentIncendiu într-un apartament din Piatra-Neamț
Articolul următorConcert Soul Serenade la Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.