izotec

Claudiu Ladan, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național “Petru Rareș” Piatra Neamț, s-a calificat în marea finală a unui prestigios concurs național de limba engleză – “Mirunette English Competition”, la care au participat inițial peste 6.000 de școlari.

“Dintotdeauna am vrut să-mi demonstrez calitățile mele la limba engleză, participând de-a lungul anilor la diferite concursuri, mereu dorind să-mi depășesc limitele. Am primit, cu bucurie și onoare, vestea că mă număr printre primii 10 finaliști din țară în cadrul celei mai importante competiții de limba engleză «Mirunette English Competition»”, a mărturisit Claudiu Ladan.

Pasionat de actorie, cunoscutul realizator de emisiuni TV pentru tineri va participa, duminică, 21 mai, la etapa finală, care va consta într-un interviu de 30 de minute în limba engleză și o probă surpriză. El va concura la categoria 14-17 ani, alături de alți 9 competitori.

“Știu că va fi o competiție acerbă, dar sunt încrezător că orice s-ar întâmpla, acest concurs reprezintă o experiență deosebită”,  a mai spus elevul pietrean.

Claudiu Ladan a revigorat, după 10 ani de pauză, activitatea celebrei trupe de teatru Teen-Act a CN “Petru Rareș”, punând în scenă câteva spectacole inspirate. (Ana MOISE)

ub
pietricica turism