0:00

Neamț. Un bărbat a scăpat cu viață după ce a fost atacat de un urs, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 54 de ani, din Dămuc, a scăpat cu viață după ce a fost atacat de urs, totuși în urma rănilor suferite a ajuns pe patul de spital. S-a întâmplat pe 8 septembrie, pe când victima se afla în zona Pârâului Frunții din localitatea menționată. În urma strigătelor și a zgomotelor ursul s-a îndepărtat, iar cumnatul bărbatului a solicitat ajutor prin numărul unic de urgență 112.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că, cumnatul său a fost rănit de un urs. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 06:30, un bărbat de 54 de ani, din Dămuc, ce se afla în zona Pârâul Frunții, a fost atacat de un urs. Urmare a zgomotelor și a intervenției bărbatului de 36 de ani, ursul a fost alungat. Bărbatul de 54 de ani a fost transportat de către cumnatul său la o unitate medicală”, a anunțat Poliția Neamț.

Acesta este cel de-al treilea caz când ursul atacă oamenii în acest sezon. Un alt incident similar a avut loc la începutul lunii iulie, la Gârcina, iar altul s-a înregistrat o lună mai târziu la Poiana Teiului (amănunte aici și aici). Din fericire în toate cazurile victimele au scăpat cu viață.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentUnde mergem în weekend: Teatru, fotbal, pictură
Articolul următorLa început de an. Școala Gimnazială „Ion Creangă” Târgu Neamț caută soluții pentru instalarea unui sistem fotovoltaic
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.