FOTO. Culegător de ciuperci atacat de urs la Gârcina. A scăpat cu câteva zgârieturi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat plecat în pădure la ciuperci în localitatea Cuejdi, comuna Gârcina, a avut ghinionul să se întâlnească cu un urs. Bărbatul, de 38 de ani, a scăpat ca prin minune, cu hainele sfâșiate și cu zgârieturi minore. În acest moment este căutat tatăl acestuia, care a plecat și el în zonă la ciuperci.

Atacul sălbăticiunii a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 12:35. Imediat cetățenii din zonă au fost avertizați prin mesaj RO-ALERT.

La fața locului a fost direcționată o ambulanță SMURD FOTO. Culegător de ciuperci atacat de urs la Gârcina. A scăpat cu câteva zgârieturi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiidin cadrul ISU Neamț, victima atacului primind primele îngrijiri medicale. Bărbatul nu a fost transportat la spital, ci a rămas la domiciliu.

Despre tatăl său, de care s-a despărțit în codru, deocamdată nu sunt vești. “E vremea hribilor și cei doi, tată și fiu, au plecat împreună în pădure, după ciuperci. La un moment dat s-au despărțit, apoi fiul a fost atacat de urs, dar a avut noroc, alegându-se cu doar câteva zgârieturi. Despre tatăl lui nu știm deocamdată nimic. Au fost chemați jandarmii care au plecat în pădure să dea de urma lui“, a spus Mihai Gontaru, primarul de Gârcina.

(G.S)

Articolul precedentEste posibil să câștigi la cazinou?
Articolul următorVacanțe Muzicale seara a doua. Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu au încântat publicul