0:00

Încercăm să vă oferim câteva sugestii de petrecere a timpului liber și pentru acest sfârșit de săptămână premergător începerii noului an școlar.

Prima bifă o facem la Ediția 34 a Festivalului de Teatru, care vă oferă astăzi, 9 septembire două spectacole: de la ora 17:00, pe scena mobile, Platforma de Teatru Politic București vine cu “Acrobații – Șapte zile din viața unor profesori de țară” , iar de la ora 20:00, Teatrul de Stat Constanța vă aduce plaja pe scena TT-ului cu povești despre pierderi, maturizare și amor de vacanță în “Seaside Stories”.

Unde mergem în weekend: Teatru, fotbal, pictură, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Duminică, 10 septembrie, festivalul continuă cu proiectul cultural “Unlock the city”, de la ora 15:00, Mihai Brezeanu va răspunde la întrebările tinerilor spectatori în Atelierul “Spectatorul critic”. Seara este rezervată spectacolelor de teatru, de la ora 17:00, Asociația OV 05 București prezintă “Vulnerabil”, iar de la ora 20:00, are loc premierea TT-ului pietrean “aici, melancolia” . Pe scena Casei de cultură din Târgu-Neamț, tot mâine, de la ora 17:00, Platforma de Teatru Politic București prezintă spectacolul “Acrobații – Șapte zile din viața unor profesori de țară”.

Vă reamintim că Festivalul de Teatru se desfășoară în perioada 8-21 septembrie.

Iubitorii sportului cu balonul rotund au acces gratuit pe stadionul Ceahlăul din Piatra-Neamț, la meciul amical al echipei de fotbal Ceahlăul cu Poli Iași (echipă aflată în cantonament la Piatra-Neamț), duminică, 10 septembrie, de la ora 11:00, accesul se face doar pe poarta 1.Unde mergem în weekend: Teatru, fotbal, pictură, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Galeriile de artă Lascăr Viorel găzduiesc expoziția de pictură a Vioricăi Ciucanu, până vineri, 15 septembrie, programul de vizitare este de luni până sâmbătă, de la ora 10:00 la 18:00.Unde mergem în weekend: Teatru, fotbal, pictură, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Chef Giovanni vă invită duminică, 10 septembrie, între orele 12:00-17:00, la un “Barbeque” în Grădina Il Viaggio din Piatra-Neamț, pe strada Petru Rareș. Veți putea degusta celebrii burgeri ai lui Chef Giovanni, dar și burtă de porc gătită lent în afumătoare. Deliciile sunt modul în care echipa restaurantului își ia la revedere pentru că pleacă în concediu.

Cei care iubesc filmul au de unde alege. Cinema Mon Amour e închis publicului sâmbătă și duminică, însă la Cinema City din mall aveți 6 săli la dispoziție pentru a viziona mai multe genuri de filme, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari (detalii aici).

Angela Croitoru

Articolul precedentȘcolile la început de an. Elevii Colegiului Tehnic de Transporturi rămân în corpul secund al școlii
Articolul următorNeamț. Un bărbat a scăpat cu viață după ce a fost atacat de un urs
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.