0:00

Liceenii de la Colegiul Tehnic de Transporturi Piatra Neamț vor învăța și la începutul anului școlar 2023-2024 în corpul B al școlii. Explicația este simplă,  cel puțin în primul semestru așa vor sta lucrurile având în vedere faptul că la clădirea principală sunt lucrări ample de reabilitare. La acest moment sunt gata atelierele, iar corpul A ar trebui să fie dat în folosință la începutul anului viitor.

Lucrările efectuate pe timpul verii, pentru pregătirea spațiilor unde vor avea loc cursurile au fost făcute cu personalul școlii. Important este faptul că liceul a avut spațiu suficient pentru continuarea activității chiar în condițiile în care cel mai mare corp este în șantier. Directorul unității școlare, Daniela Mihăeș spune că nu a fost nevoie de identificarea altor locuri pentru cursuri la alte unități școlare.

Colegiul are un număr de aproximativ 500 de elevi iar cea mai mare parte dintre aceștia, circa 350, au condiții să urmeze cursurile doar într-un schimb, datorită faptului că periodic, parte dintre ei vor fi în practică la diverși agenți economici. Ceilalți, respectiv clasele de seral și maiștri, urmează pregătirea după amiază, pentru că așa este profilul acestora, fiind adaptat pe programul cursanților.

Școlile la început de an. Elevii Colegiului Tehnic de Transporturi rămân în corpul secund al școlii, ZCH NEWS - sursa ta de informații Școlile la început de an. Elevii Colegiului Tehnic de Transporturi rămân în corpul secund al școlii, ZCH NEWS - sursa ta de informații Școlile la început de an. Elevii Colegiului Tehnic de Transporturi rămân în corpul secund al școlii, ZCH NEWS - sursa ta de informații Școlile la început de an. Elevii Colegiului Tehnic de Transporturi rămân în corpul secund al școlii, ZCH NEWS - sursa ta de informații

(Gabi SOFRONIA, foto-video Bogdan CĂLIAN)

 

Articolul precedentAccident cu victimă la Bicaz Chei
Articolul următorUnde mergem în weekend: Teatru, fotbal, pictură
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.