Trei răniţi după o depăşire hazardată în Bălţăteşti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAseară, 12 iunie, în Bălţăteşti, pe Naţionala 15 C, a avut loc un grav accident de circulaţie, care pare a fi cauzat de nepăstrarea distanţei regulamentare la o depăşire.

Dinamica producerii accidentului este redată de agent Georgiana Puşcaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, în baza constatărilor poliţiştilor rutieri: „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din Bălțătești, conducea un autoturism pe Drumul Național 15 C, în aceeași localitate, nu ar fi păstrat o distanță laterală suficientă în mers, la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din județul Bacău, pe care l-ar fi acroșat. În urma impactului, conducătorul auto din Bacău ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un copac. De asemenea, autoturismul condus de tânărul în cauză ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus în fața sa, pe același sens de mers, de un bărbat, de 46 de ani, din județul Harghita, care era angajat în depășirea autoturismului condus de bărbatul din Bacău”.

Trei pasageri din autoturismul condus de şoferul băcăuan, cu vârste cuprinse între 34 şi 61 de ani, au suferit diferite traumatisme necesitând internarea de urgenţă în Centrul de Primiri Urgenţe Târgu Neamţ.

Angela Croitoru

Articolul precedentFurtună cu copaci căzuți peste mașini și cabluri electrice rupte!
Articolul următorCod galben de furtună în Neamț și Bacău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.