0:00

Un incident petrecut în condiții încă neclare, în urma căruia două vehicule au ars parțial, a avut loc în zorii zilei de 26 aprilie, la Roman. Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 03:27.

FOTO. Mașină în flăcări la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Ajunși la locul indicat, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la nivelul compartimentului motor al unui autoturism și în partea frontală a unui buldoexcavator. „S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars compartimentul motor al autoturismului, iar la buldoexcavator a ars instalația electrică, panoul de comandă și s-a deteriorat brațul și cupa acestuia. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric”, anunță ISU Neamț.FOTO. Mașină în flăcări la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Chiar dacă salvatorii nu au găsit nici o persoană la fața locului, din primele date se pare că în autoturism ar fi fost două persoane care au plecat până la sosirea forțelor de intervenție. Urmează ca anchetatorii din cadrul IPJ Neamț să stabilească exact împrejurările în care a avut loc evenimentul și dacă a fost vorba de un accident de circulație.

FOTO: ISU Neamț

(G. S.)

Articolul precedentVasile Ciubotaru, primarul comunei Girov vine la „Cafeaua de dimineață”
Articolul următorPSD Piatra Neamț. Echipa Adrian Niță și-a depus candidatura
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.