0:00

Bărbat din Neamț arestat pentru tâlhărie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 34 de ani, din localitatea Vânători – Neamț a fost privat de libertate pentru 30 de zile, după ce a agresat o persoană care sunase la numărul unic de urgență acuzând o stare de rău. Fapta a avut loc pe 22 aprilie, în jurul orei 21:10, anchetatorii fiind solicitați de către echipajul medical care a acordat prim ajutor victimei.

Cercetările au stabilit că în acea zi, un bărbat de 62 de ani, din județul Dâmbovița a sunat la numărul unic de urgență 112 și a acuzat dureri. „Până la sosirea echipajului medical, bărbatul de 62 de ani ar fi fost agresat de o persoană care l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței, i-ar fi luat portofelul din buzunar și i-ar fi sustras suma de aproximativ 150 lei. Deoarece persoana în cauză era confuză, nu a putut oferi relații complete cu privire la împrejurările și semnalmentele persoanei care l-ar fi agresat”, anunță Poliția Neamț.

În urma activităților efectuate de anchetatori, s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Pe 24 aprilie acesta a fost prezentat în fața magistraților de la Judecătoria Târgu Neamț care au dispus arestarea preventivă: „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț prin referatul nr. 517/P/2024 din data de 24.04.2024, și în consecință (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului C. F. zis N., fiul lui V. și G., născut la data de x, în x, cu domiciliul în x, CNP , pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată (…) pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.04.2024 și până la data de 23.05.2024 inclusiv”.

(G. S)

Articolul precedent1640 de locuri în cadrul școlilor de agenți de poliție
Articolul următorÎnființări și desființări de locuri de parcare din Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.