Furtuna de astăzi după-amiază, 12 iunie, a făcut ravagii în Iași. Unele străzi s-au umplut de apă și canalizările nu au mai făcut față.

Vântul puternic a smuls copaci întregi din pământ, unii dintre aceștia căzând peste autoturismele parcate în apropiere. Un copac a căzut peste două autoturisme în municipiul Iași, pe strada Ciuchi, în apropiere de Școala nr. 4. La fața locului acționează patru subofițeri de la Detașamentul 1 Iași.

Un alt copac a căzut, pe aceeași stradă, la aproximativ 100 de metri distanță, avariind un alt autoturism. Pe strada Decebal, între două blocuri, vântul a smuls un cablu electric și acesta a ajuns pe strada plină de apă. Pompierii supraveghează zona, în așteptarea echipei de intervenție a EON.

Cu o oră anterior furtunii, ISU Iași a emis un mesaj Ro-Alert de avertizare prin care populația era sfătuită să evite deplasările și să caute adăpost (vezi foto).

Atenționarea de Cod portocaliu pentru furtuni cu averse torențiale și descărcări electrice este valabilă astăzi, 12 iunie, până la orele 21,00.

Angela Croitoru

Foto: ISU Iași

Articolul precedentȘtire actualizată. Video. Trei indivizi lovesc cu bestialitate un bărbat la Târgu-Neamț
Articolul următorTrei răniţi după o depăşire hazardată în Bălţăteşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.