0:00

Furtuna de astăzi după-amiază, 12 iunie, a făcut ravagii în Iași. Unele străzi s-au umplut de apă și canalizările nu au mai făcut față.

Vântul puternic a smuls copaci întregi din pământ, unii dintre aceștia căzând peste autoturismele parcate în apropiere. Un copac a căzut peste două autoturisme în municipiul Iași, pe strada Ciuchi, în apropiere de Școala nr. 4. La fața locului acționează patru subofițeri de la Detașamentul 1 Iași.

Furtună cu copaci căzuți peste mașini și cabluri electrice rupte!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn alt copac a căzut, pe aceeași stradă, la aproximativ 100 de metri distanță, avariind un alt autoturism. Pe strada Decebal, între două blocuri, vântul a smuls un cablu electric și acesta a ajuns pe strada plină de apă. Pompierii supraveghează zona, în așteptarea echipei de intervenție a EON.

Furtună cu copaci căzuți peste mașini și cabluri electrice rupte!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Cu o oră anterior furtunii, ISU Iași a emis un mesaj Ro-Alert de avertizare prin care populația era sfătuită să evite deplasările și să caute adăpost (vezi foto).

Furtună cu copaci căzuți peste mașini și cabluri electrice rupte!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Atenționarea de Cod portocaliu pentru furtuni cu averse torențiale și descărcări electrice este valabilă astăzi, 12 iunie, până la orele 21,00.

Angela Croitoru

Foto: ISU Iași

Articolul precedentȘtire actualizată. Video. Trei indivizi lovesc cu bestialitate un bărbat la Târgu-Neamț
Articolul următorTrei răniţi după o depăşire hazardată în Bălţăteşti
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.