0:00

Actualizare: Poliția Târgu Neamț menționează într-un comunicat că a fost sesizată „astăzi, 12 iunie, în jurul orei 13.00 de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Târgu Neamț, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni”.

Comunicatul dă și primele detalii despre suspecți: „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 11 spre 12 iunie a.c., în jurul orei 02.30, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de alcool, trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, din Agapia și Grumăzești, ar fi exercitat acte de violență asupra tânărului în cauză, în timp ce se aflau în parcarea unui local public din Târgu-Neamț”.

IPJ Neamț menționează că se „continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Știre inițială: Ieri seară, 11 iunie, în liniștitul oraș de pe malul Ozanei, Târgu-Neamț cineva filmează o scenă parcă desprinsă din filme cu gangsteri. Cineva primește o corecție cruntă, trei indivizi tineri, cel mai probabil de vârstă școlară îl lovesc cu picioarele cu bestialitate. Un altul trece nonșalant, aparent fără legătură cu bătaia. Probabil că Poliția Târgu-Neamț va reuși, dacă nu a făcut-o deja să afle cine sunt autorii și să afle motivul pentru care a fost bătut cel în cauză. (Z.C.)

Articolul precedentFOTO. „Bucurie în mișcare” la Piatra Neamț
Articolul următorFurtună cu copaci căzuți peste mașini și cabluri electrice rupte!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Politia Nu prea si face treabă s au înmulțit rromii merg cu biciclete prin oraș fura sunt agresivi bat oameni în vârstă e legea junglei asta e sistemul. In care trăim …daca mi iau o rangă și mi fac dreptate singur atunci răspund în fața legii

Comentariile sunt închise.