Nici n-a început proiectul iniţiat de actriţa Maria Hibovschi, Zilele clasei de actorie (proiect desfăşurat de către Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”) că, iată, actorii de la Şcoala Populară de Arte au şi primit o veste bună. Prestaţia colegei lor, Teodora Mireanu, din piesa „Puşlamaua” a fost apreciată cu Premiul II (secţiunea interpretare feminină) la Festivalul Naţional de Teatru pentru Tineri „STAGE”, ediţia a III-a, Cluj Napoca, 9-11 noiembrie.

Juriul, compus din Radu Tuculescu, Magdalena Vaida şi Ionică Pop, a avut cuvinte de laudă la adresa întregii distribuţii, dar s-a oprit la nominalizarea şi, în final, la premierea Teodorei.

La festivalul de teatru pentru tineret de la Cluj au participat peste trei sute de actori care au reprezentat şcoli de profil din Dej, Brăila, Buşteni, Panciu, Oradea, Bistriţa, Carei, Piatra-Neamţ, Câmpeni, Târgu Jiu,  Sighişoara, Sighetul Marmaţiei , Ocna Mureş, Baia Mare, Hunedoara Zalău, Cluj. Un motiv în plus de a aprecia performanţa Teodorei Mireanu.

Articolul precedentAzi s-a născut cel dintâi filozof român
Articolul următorElena Udrea îl face KO pe candidatul USL