Joi, 14 martie, de la ora 17, Teatrul “Mihai Eminescu” din Botoşani va susţine, la Casa de cultură Piatra Neamţ, spectacolul de teatru cu piesa “Fără puterea de a mai schimba ceva”, de Jonas Gardell (un dramaturg suedez), în regia lui Vlad Volf. Acest spectacol a fost programat iniţial pe 26 februarie, dar s-a amânat. Din distribuţie fac parte Dana Bucătaru, Lidia Uja, Mirela Nistor, Alexandra Vicol şi Sorina Băleanu. Scenografia este semnată de Gelu Râșca, coregrafia – Anca Pascu, muzica – Ecaterina Cojocari.

Punerea în scenă a textului “Fără puterea de a mai schimba ceva” de Jonas Gardell îşi propune să vorbească despre identitate, despre nevoia de iubire şi despre formele de dezvoltare a psihicului în absenţa ei. Spectacolul dezvăluie tensiunile din relaţiile de familie, alteritatea, boala şi suferinţa, reprezentările onirice și halucinante ale lui Dumnezeu şi ale diavolului în subconştientul uman pentru a evidenția zbuciumul interior al personajelor. Prinse în ecuații afective necunoscute pentru ele însele, personajele își transferă unele altora propriile temeri și angoase având sau nu puterea de a se elibera, reușind sau nu să trăiască ori să se îngroape într-un iad personal un trecut de nedepășit.

Preţul unui bilet la acest spectacol este de 10 lei.

Articolul precedentRosina Cambos a trecut dincolo de Stix
Articolul următorBiserica-mausoleu de la Mănăstirea Războieni

1 COMENTARIU

  1. ” Fara puterea de a mai schimba ceva ” , aceasta este realitatea in Judetul Neamt deocamdata. Cu ajutorul Domnului sper si cred in Arta Binelui pentru tarile de pretutindeni.

    O nemteanca indignata,
    Cerasela Platz

Comments are closed.