Ambasadorii talentului”Fundația Pentru Comunitate” reaminteşte că mai sunt 8 zile pentru înscriere în Programul MOL de promovare a talentelor “Pot ajuta?”, prin care se oferă sprijin financiar tinerilor talentați la sport și la arte. Tinerii pot obţine un ajutor de maximum 10.000 lei, valoarea totală bugetului alocat anul acesta fiind de 350.000 lei.

La concurs se pot înscrie elevi născuți între anii 1997 și 2007 inclusiv, şi echipe de sportivi sau ansambluri artistice de la şcoli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistică din România, care au obţinut rezultate foarte bune la concursuri naţionale şi internaţionale în domeniul sportiv sau artistic şi au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea şi continuarea carierei”, anunţă Fundația Pentru Comunitate.

Banii obținuți vor putea fi alocaţi pentru achiziţionare de materiale, echipament, instrumente sau alte produse necesare pregătirii copilului pentru a obține performanţe în domeniul sportiv sau artistic. De asemenea, fondurile pot fi direcţionate şi pentru acoperirea cheltuielilor de transport pentru participanţi, ca să poată ajunge la concursuri internaţionale şi naţionale, antrenamente, tabere de antrenament, cantonamente, respectiv competiţii, tabere de profil, cursuri, expoziţii sau concerte.

Ultima zi de aplicare este data de 27 iunie. Ghidul şi formularele de aplicare se găsesc pe site-ul www.pentrucomunitate.ro, precum și www.molromania.ro.