20150619_121201
Co-președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă, că primarul municipiului Roman, Laurențiu Leoreanu, a devenit membru PNL.

Mai mult, deputatul PNL Mugur Cozmanciuc a subliniat că Laurențiu Leoreanu este, printe altele, “desemnat să reconstruiască și organizația din Roman a PNL”. “Împreună cu domnii Brătescu, Acatrinei vom construi o organizație puternică la Roman. Suntem condamnați, de asemenea, să câștigăm primăria din Roman, împreună cu toată echipa din Neamț vom câștiga și Consiliul Județean. Moldova trebuie pusă pe harta priorităților, fiind nevoie urgent de o autostradă în zona noastră, care să lege Moldova de celelalte regiuni istorice, este nevoie de autostrada Unirii Iași- Târgu Mureș, iar pentru aceasta avem nevoie de investiții”, a completat co-președintele PNL, Mugur Cozmanciuc.
La rândul lui, primarul Laurențiu Leoreanu a mulțumit liberalilor pentru sprijin. „Împreună cu domnul Liviu Brătescu, cu toți colegii, îmi doresc să construim o echipă puternică, să promovăm interesele comunității din Roman, trebuie să existe un proiect local care să se regăsească într-un proiect regional, deoarece Moldova a cam fost uitată. Aici, în PNL, am auzit vorbindu-se cel mai mult despre Moldova și acest lucru a fost determinant pentru mine în alegerea făcută, există o singură forță de dreapta în Roman, PNL, care are drept proiect important câștigarea alegerilor din 2016”, a explicat editul municipiului Roman.

Organizația județeană a PNL Neamț continuă procesul de reorganizare după decizia celor două mari partide de centru-drepta din România de a fuziona.

Biroul de comunicare al PNL Neamț