iarna nov 2015 06Prefectura Neamţ s-a conformat cererii ministrului de interne Petre Tobă şi a publicat pe site-ul propriu situaţia contractelor de deszăpezire încheiate la nivelul judeţului.

Ministrul a solicitat prefecţilor, luni, 7 decembrie, să publice pe paginile proprii de internet o situație cu toate contractele de deszăpezire care sunt în derulare, fiind vizate de solicitare toate cele trei paliere (CNADNR pentru drumurile naționale, europene și autostrăzi; Consiliile Județene pentru drumurile județene și primării pentru drumurile comunale).

“Instituția Prefectului – județul Neamț a finalizat, astăzi 9 decembrie a.c., centralizarea datelor privind Situația contractelor de deszăpezire încheiate la nivelul județului. Ca urmare a celor dispuse în cadrul videoconferinței în care s-a analizat această situație, ea va fi disponibilă pe site-ul instituției noastre (www.prefecturaneamt.ro), în secțiunea Situații de urgență. Totodată, prin ordin al prefectului vor fi constituite două comisii mixte care se vor deplasa în teren, la toate autoritățile locale care își asigură serviciul de deszăpezire în regie proprie, pentru a verifica existența și starea utilajelor de intervenție, precum și a stocurilor de material antiderapant”, se precizează în comunicatul de presă al Prefecturii Neamţ.

Documentul postat de Prefectura Neamţ:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2015/12/Centralizator-contracte-dezapezire.pdf

(ZCH NEWS)