ioana ruxandra grigoreO tânără din Constanţa, salvată din iadul de la “Colectiv” de eroul Adrian Rugină, a ţinut să-i mulţumească celui care şi-a dat viaţa pentru a o salva.

Ioana Ruxandra Grigore a postat, în ziua în care s-a externat, pe pagina proprie de Facebook, în memoria “îngerului şi salvatorului” său, următorul mesaj, pe care îl redăm integral.

“Mulţumesc enorm de mult medicilor, asistentelor, infirmierelor, psihologilor,voluntarilor, tuturor de la spitalul Bagdasar-Arseni că m-au ajutat să mă refac. Voi rămâne profund recunoscătoare toată viaţa acestor oameni care şi-au dat sufletul zi şi noapte pentru ca noi să supravieţuim şi să ne putem continua viaţa. Vă mulţumesc şi vă iubesc.

adrian rugina 03Astăzi s-au făcut 5 săptămâni de la incendiu. 5 săptămâni în care în fiecare zi i-am mulţumit îngerului meu, salvatorului meu, EROUL Adrian Rugină! Sincere condoleanţe familiei şi prietenilor acestui om minunat! Nu te voi uita niciodată!

De asemenea, sincere condoleanţe famililor şi prietenilor celor care şi-au pierdut viaţa în urma acestei tragedii. Nu veţi fi uitaţi!”, a postat Ioana Ruxandra Grigore pe 5 decembrie. (ZCH NEWS; FOTO: Facebook Ioana Ruxandra Grigore; www.rockstage.ro)