arsene 03„Pietrenii au primit astăzi o veste foarte bună prin semnarea contractului pentru reconstrucția Pieței Centrale. Intrăm astfel în ultima fază a refacerii clădirii în care a funcționat Piața Centrală din Piatra Neamț.

Mă bucur că un proiect pe care l-am susținut prin acțiuni constante și pentru care am depus eforturi alături de colegii mei se concretizează astăzi prin semnarea contractului de construcție. Este un lucru cu atât mai îmbucurător având în vedere că de-a lungul ultimelor luni au fost făcute tot felul de comentarii din partea celor care nu credeau în realizarea acestui proiect. Prin semnarea acestui contract le-am demonstrat acelora care au preferat să stea și să comenteze de pe margine că atunci când ne propunem ceva, noi, cei din PSD, reușim să realizăm.

Am promis pietrenilor că vor avea o nouă Piață si iată că Guvernul PSD s-a ținut de cuvânt și a făcut toate demersurile pentru ca acest proiect să se realizeze. Sper ca noua clădire să fie realizată în cel mai scurt timp și Primăria Piatra Neamț să supravegheze cu atenție bunul mers al lucrărilor.

De asemenea, vreau să le mulțumesc reprezentanților Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice care au înțeles importanța acestui proiect pentru pietreni și s-au dovedit adevărați parteneri ai municipiului Piatra Neamț”.