reclama autocenter

Cel mai recent film românesc premiat peste hotare luna trecută, „Poziţia copilului”, va rula în Piatra Neamţ la Cinematograful Panoramic „Dacia” în perioada 22-27 martie – aflăm de la directorul instituţiei, Victor Purice.

Filmul lui Călin Peter Netzer, premiat la Berlin cu unul din cele mai mari premii europene din domeniu, „Leul de aur”, este o dramă cu o distribuţie de excepţie: Luminiţa Gheorghiu, Florin Zamfirescu, Adrian Titieni, Bogdan Dumitrache, Vlad Ivanov, Tania Popa, Mimi Brănescu, Ilinca Goia, Nataşa Raab. „Poziţia copilului vorbeşte cu emoţie, dar şi cu umor, despre relaţia dintre o mamă dominatoare şi fiul ei adult. Poziţia copilului este un film despre traumele sufocării copiilor prin dragoste, despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii copiilor. În acelaşi timp, filmul este o radiografie a „high-class-ului” românesc contemporan, vorbind despre trafic de influenţă şi corupţie la nivel mic în instituţiile de bază ale societăţii şi extensiile acestora asupra întregului sistem socio-economic din România de azi.

Filmul va putea fi vizionat de vineri până miercurea viitoare zilnic, de la orele 14 şi de la 16 la un preţ modic: biletele de la 14 costă 4 lei, iar cele de la 16 – 6 lei.

Articolul precedentGheorghiu-Dej a murit iradiat acum 48 de ani
Articolul următorLiviu Ioan Stoiciu se destăinuie: “N-am acceptat să primesc certificat de revoluționar… “