liviu-timus

Din dorința de a avea o instituție în care să-și desfășoare activitatea în mod normal, Liviu Timuș, directorul Teatrului Tineretului din Piatra Neamț s-a adresat Primăriei municipiului Piatra Neamț, pentru a evidenția “neregulile existente în urma lucrărilor efectuate de Romconstruct Holding Grup”, al miliardarului Vasile Turcu. Fără alte comentarii, vi le prezentăm exact cum au fost ele scrise:

– centrala termică funcționează cu un singur cazan, nereușind să asigure căldura optimă necesară în teatru, al doillea cazan fiind blocat iar instalația de ventilație din sala de spectacole în permanență scoate aer rece;

– hidranții exteriori din curtea teatrului nu sunt alimentați cu apă;

– canalizarea din subsolul teatrului scoate un miros insuportabil;

– grupurile sanitare de la etajul I nu pot fi folosite deoarece geamurile au sticlă transparentă;

– geamurile și ușile din teatru nu sunt etanșe, permițând formarea curenților de aer;

– panoul  publicitar ”Regio” nu este bine fixat în beton, existând pericolul prăbușirii acestuia peste oameni și peste mașinile parcate în curte;

– în urma montării noului mobilier, au rămas găuri în pereți care necesită chituire.

Nu știm cum va reacționa Primăria în urma acestei adrese. Probabil că la fel ca și până acum. Cert este că o piesă de teatru cu subiectul Teatrul Tineretului ar putea fi un început deosebit de stagiune. Noi propunem un concurs cu premii. (ZCH)

2 COMENTARII

  1. MODERNIZARE ! au vrut , nu dl.TIMUS altii ,aia au GASIT si cu cine cu TURCU ,un fost zugrav de prin BUCALE,un fel de NICU dIN serialul INGERI PIERDUTI, a venit sa si bata joc de SOLDOVENI ,din pacate a avut si cu CINE ! AVIZ celor care mai sunt doritori de MODERN ,geam transparent, e ca si cum ai face direct in sala fara sa te mai deranjezi ,pana la wc u ! EXchibitionism TATA ca e TRENDY .

  2. D-l Timus trebuia sa traga alarma inca din 2011, cind incepuse sa se intrevada ca renovarea TT intrase pe mina unor profitori total nepriceputi in lucrari de constructii si a unor proiectanti care n-au vazut in viata lor o sala de teatru!!!

Comments are closed.