0:00

Directorul Timuş cu… apa la os / Situaţia lacustră a TT-ului reclamată la CJ, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Directorului Liviu Timuș i-a ajuns… apa (ca să nu spunem cuţitul!) la os. După ce, la finalul săptămânii trecute (vezi „Ceahlăul” din 12-13 iulie), s-a plâns pe celebra reţea de socializare Facebook de situaţia mai mult decât… lacustră a Teatrului Tineretului, în urma lucrărilor profesionist efectuate de, cităm, „S.C. ROMCONSTRUCT HOLDING GRUP S.A.”, Liviu Timuş se agaţă ca… înecatul de ultimul pai şi se adresează cu o plângere şi Consiliului Judeţean Neamţ. Întrucât considerăm că şi NUMAI clădirea care adăposteşte Teatrul Tineretului aduce mai mult prestigiu oraşului decât unii politicieni, publicăm integral reclamaţia semnată de Liviu Timuş. (M. CONSTANTINESCU)

Directorul Timuş cu… apa la os / Situaţia lacustră a TT-ului reclamată la CJ, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Către Consiliul Județean Neamț
În atenția Domnului Președinte CULIȚĂ TĂRÂȚĂ

Prin prezenta, vă aducem la cunoștință deficiențele majore cu privire la calitatea lucrărilor efectuate la Teatrul Tineretului de către S.C. ROMCONSTRUCT HOLDING GRUP S.A., cu sediul în București, Șoseaua Alexandriei nr. 152, sector 5, după cum urmează:

1. Sunt infiltrații de apă prin pereții din subsolul clădirii, în locația mașiniștilor și în stația de pompe, fiind afectat și cablul electric de 380 V, existând pericol de electrocutare.
2. Conducta de alimentare cu apă a hidranților exteriori dinspre zona parc, are pierderi de apă. În momentul de față apa este înschisă, iar hidranții exteriori și dracenele de deasupra scenei nu sunt alimentați cu apă.
3. Robineții de închidere a hidranților exteriori din curtea instituției sunt defecți și în prezent, hidranții nu sunt alimentați cu apă.
4. Ulucii de colectare a apei pluviale nu sunt montați corespunzător, iar apa trece peste ei și se prelinge pe pereții exteriori ai clădirii.
5. Când plouă torențial și în rafale, apa picură în scenă.
6. Nu există canalizare de scurgere în fața ușii de acces în instituție prin curtea interioară și nici în fața ușii laterale dinspre parc, astfel încât, atunci când plouă, apa pătrunde în interior. La aceste două intrări este necesar a se urgenta confecționarea de copertine.
7. O pompă de umplere a cazanelor din centrala termică este defectă și trebuie înlocuită.
8. Instalația de aer condiționat nu funcționează. Aceasta asigura doar recircularea aerului din încăperi.
9. La balcoanele clădirii nu s-a făcut pantă de scurgere, iar atunci când plouă, apa băltește și pătrunde în încăperile ce au balcoane.
10. Ușile și ferestrele din clădire nu sunt etanșe, motiv pentru care în clădire este tot timpul curent, în sezonul rece în teatru e frig, iar atunci când plouă în rafale, apa pătrunde în interior.
11. Tocurile ușilor nu sunt bine fixate, multe dintre acestea fiind dislocate.
12. Ornamentele ușilor exterioare, de la intrarea publicului, au început să cadă.

Toate aceste aspecte au fost aduse la cunoștință, în nenumărate rânduri, reprezentanților firmei S.C. ROMCONSTRUCT HOLDING GRUP S.A. iar aceștia ne-au promis că vor veni la fața locului și vor rezolva aceste deficiențe. Noi am rămas cu promisiunea.

Vă trimitem această listă de probleme, rugându-vă să dispuneți măsurile ce se impun în vederea soluționării urgente a acestor nereguli, pentru ca instituția noastră să-și poată desfășura activitatea în condiții normale.

Vă mulțumim!

Director General,
LIVIU TIMUȘ

Articolul precedentCristian Diaconescu – demonstraţie de credibilitate (II)
Articolul următorAccident mortal la Fabrica de ciment Tașca

1 COMENTARIU

  1. E uimitor cum ne batem joc de trecutul orasului (a tuturor oraselor in general), de realizarile unor oameni deosebiti care au trait in timpurile cand Romania era intreaga si respectata in Europa si in lume!

Comentariile sunt închise.