0:00

Elena Antineea Amariei, în vîrstă de 25 de ani, din Gârcina, a fost reclamată ca dispărută de tatăl ei, care a sesizat poliția, în ziua de 18 martie. Bărbatul, care are 51 de ani, este convins că fiica lui este sechestrată, pentru că altfel nu-și explică de ce nu a mai venit acasă din ziua de 15 martie. Tânăra a plecat de acasă cu tot cu fetița ei, în vârstă de un an, rezultată dintr-o căsătorie care s-a încheiat. Actualmente ea are o relație cu un alt bărbat și este foarte posibil să fie la acesta, însă dacă a fost reclamată ca dispărută, cu rugămintea tatălui de mediatizare a cazului, polițiștii au procedat în consecință.

Femeie dispărută, tatăl ei susține că e sechestrată, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Semnalmentele femeii sunt: înălţime 1,65 metri, greutatea 60 kilograme, părul castaniu, lung și drept și ochii căprui”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. „Poliţiştii au efectuat verificări pe raza localității Gârcina și a municipiului Piatra Neamț în vederea depistării acestora. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112”. (C.M.)

Articolul precedentTragedia de la Agapia: Cristi Irimia mort, medicul se cere la pensie, iar Avocatul Poporului aterizează joi la Târgu Neamț
Articolul următorAccident de post: băut la volan, un preot și-a rănit un enoriaș
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.