0:00

„Împreună vom face o singură politică: politica Neamțului!

-comunicat de presă-

Duminică, 28 aprilie, de Florii, președintele social-democraților nemțeni, Daniel Vasilică HARPA și-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (C.J.) Neamț.

La acest moment important pentru viitorul județului nostru, Daniel Vasilică Harpa a fost însoțit de către soția sa și cei doi copii, de întreaga echipă de conducere a organizației județene, inclusiv parlamentarii Ciprian Șerban, Răzvan Cuc, Oana Bulai și Remus Munteanu și de toți ceilalți candidați pe care PSD Neamț i-a înscris în cursa pentru alegerile locale, inclusiv cei 50 de primari în funcție.Comunicat de presă. DAniel Vasilică HARPA și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Acum un an, când am preluat conducerea organizației PSD Neamț, mi-am asumat și candidatura la Președinția Consiliului Județean. Aveam această obligație pentru că reprezint 50 de primari PSD din județul nostru.

Acum sunt președintele PSD Neamț, iar după 9 iunie voi fi președintele C.J. Neamț. Voi fi reprezentantul TUTUROR primarilor din județ în fața autorităților centrale.  Împreună vom face o singură politică: politica Neamțului!”, a declarat Daniel Vasilică HARPA.

Totodată, a fost depusă la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Neamț şi lista de candidaţi ai PSD pentru mandatele de consilieri judeţeni. Lista este deschisă de președintele Daniel Vasilică Harpa, urmat de doamna doctor Raluca Radu-  soția prezentatorului TV Mircea Radu și, în primul rând, un medic diabetolog apreciat, care a ales să facă parte din echipa Harpa pentru a contribui la îmbunătățirea sistemului medical din Neamț.

Domeniul Sănătate este de interes şi sensibil pentru comunitatea noastră. Sunt aici să pun umărul la constructia acestui domeniu! Sunt aici  să îmi susțin colegii medici și cadrele medicale din tot județul. Sunt aici să îmi susțin colegii social-democrați și, în primul rând, pacienții noștri. Pentru că acesta este obiectivul nostru: SĂ AJUTĂM!”,  a declarat dr. Raluca Radu, viitor consilier județean din partea PSD Neamț.Comunicat de presă. DAniel Vasilică HARPA și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Câștigarea președinției și obținerea majorității în C.J. Neamț pentru mandatul 2024- 2028 este obiectivul comun al celor 50 de primari social-democrați în funcție.

Acum un an de zile, noi, primarii social-democrați din județul Neamț, am căzut de comun acord că cea mai bună variantă pentru viitorul comunităților noastre este ca viitorul președinte al C.J. Neamț să fie un primar, în persoana dlui Daniel Vasilică Harpa. Timp de 12 ani a muncit pentru dezvoltarea orașului Târgu-Neamț, are experiență administrativă, cunoaște îndeaproape problemele cu care noi, primarii, ne confruntăm, dar are și răspunsurile pentru ele. Este un om cu frică de Dumnezeu și dragoste față de semeni, față de oamenii locului. Așadar, vom câștiga alegerile pentru dl președinte Harpa și pentru o majoritate în Consiliul Județean Neamț, care să contribuie la modernizarea fiecărei localități din acest județ!” transmite primarul de Bârgăuani, Petrică Șchiopu, liderul celor 50 de primari PSD din Județ (din totalul de 83 de localități).

Iată şi lista de candidaţi ai PSD Neamţ pentru funcţia de consilier judeţean:

 1. HARPA DANIEL-VASILICĂ
 2. RADU RALUCA
 3. PĂDURARU RĂDUCU-ADRIAN
 4. ASAFTEI ION
 5. NASTASĂ CARMEN-ELENA
 6. CHITIC DRAGOȘ-VICTOR
 7. GRIGOREAN VLAD
 8. TUDOSĂ VALERICĂ
 9. GORGHIU MIRCIA
 10. MUNTEANU AUREL
 11. TEODORESCU ALEXANDRU
 12. IȘTOC ALEXANDRU
 13. FLORESCU-PURCARIU LIVIU
 14. MATASĂ CONSTANTIN
 15. HOPȘA FLORIN-ADRIAN
 16. BOROȘ CIPRIAN
 17. CORDUNEANU EDUARD
 18. PUȘCAȘU NECULAI
 19. MANOLE LUCIAN-CONSTANTIN
 20. PETRARU DĂNUȚ
 21. ISACHE NECULAI
 22. LUNGU MARIA
 23. MANOLACHE IOAN-LAURENȚIU
 24. NISTOR OLGA
 25. VORNICU FLORIN
 26. CONUȚ MIHAI
 27. MERCAȘ DIANA
 28. STĂCESCU VALERIU-VASILE
 29. BĂLȚĂTESCU VASILE
 30. SĂVESCU IOAN-CRISTIAN
 31. LAIU ELENA
 32. AGĂLEANU LUCIAN-CORNEL
 33. GRUMEZESCU FLORIN
 34. TRIBOI GHEORGHE
 35. MUNTEANU MARIANA
 36. BĂRBULEȚ LAURA
 37. RUSU-FERARU TEODOR
 38. COZAR ELIZA-MARIA
 39. DIACONU RALUCA-ELENA
 40. AILENI CIPRIAN-MIHAI
 41. HÎRȚAN GHEORGHE
 42. MANCAȘ IOAN
 43. FECHET ANDREEA-IOANA

Biroul de Comunicare al PSD Neamț

Articolul precedentAdrian Niță, candidatul PSD la Primăria Piatra Neamț vine la „Cafeaua de dimineață”
Articolul următorTrei persoane au ajuns în spital după o coliziune într-o intersecție
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.