0:00

Trei persoane au ajuns în spital după o coliziune într-o intersecție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGrăbit să ajungă la destinație, un șofer nu a mai acordat prioritate într-o intersecție din satul Șovoaia, comuna Borlești, intrând în coliziune cu autoturismul care avea prioritate. Accidentul a avut loc ieri, 28 aprilie, în urma impactului, ambii șoferi și o pasageră suferind mai multe traumatisme ce au necesitat internarea în spital.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 65 de ani, conducea un autoturism, în localitatea Borlești, ar fi pătruns în intersecție fără a acorda prioritate unui alt autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducători auto și a unei femei în vârstă de 37 de ani, pasager în ultimul autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămarea corporală din culpă”, precizează inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Angela Croitoru

Articolul precedentComunicat de presă. DAniel Vasilică HARPA și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Neamț
Articolul următorFOTO. Paradă militară și depunere de coroane la Piatra Neamț de Ziua Veteranilor de Război
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.