0:00

Luni, 13 mai, au început primele lucrări în vederea amenajării unui sens giratoriu în intersecția din Humulești. Lucrarea se va realiza în urma unui protocol încheiat pe data de 21.06.2023, între Primăria Târgu-Neamț și DRDP Iași prin SDN Piatra-Neamț, care va reamenaja provizoriu intersecția cu parapet lestabil din material plastic, va urmări desfășurarea traficului și în funcție de valorile de trafic va propune amenajarea intersecției în soluție definitivă.

Sens giratoriu în intersecția Humulești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTot în protocol se specifică: „Părțile au convenit de comun acord, faptul ca relocarea construcțiilor (amplasate pe zonele unde sunt necesare extinderi a părții carosabile) vor fi făcute de către Primăria Târgu-Neamț și va pune la dispoziție suprafețele de teren necesare reamenajării conform schiței proiectului. Totodată, Primăria Târgu-Neamț va pune la dispoziția SDN Piatra-Neamț un plan cu utilitățile existente în zonă pentru a nu fi afectate”.

Sens giratoriu în intersecția Humulești, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În prima fază vor fi mutați stâlpii, urmând ca, în perioada următoare, cei de la Drumuri și Poduri să facă amenajarea propriu-zisă. Sensul giratoriu va avea geamanduri, fiind o lucrare provizorie în primă fază. Sperăm ca, în aproximativ o lună, sensul giratoriu să fie finalizat”, ne-a precizat Vasile Dron, consilierul personal al primarului Daniel Harpa. C.T.S.

Articolul precedent„Simfonii cromatice” – recitalul clasei de flaut, la Biblioteca Neamț
Articolul următorMotociclist accidentat pe bulevardul Traian din Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.