0:00

Comisar nemțean condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru că a luat mită un ceas inteligent, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiComisarul de poliție Ioan Iulian Cloșcă a fost condamnat prin sentință definitivă pentru luare de mită. Curtea de Apel Bacău a admis apelul procurorilor și a dispus executarea sancțiunii.

Majorează cuantumul pedepsei principale aplicate inculpatului Cloşcă Ioan-Iulian, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită (…) de la 3 (trei) ani închisoare la 4 (patru) ani închisoare. Înlătură dispoziţiile art. 91 Cod penal şi art. 93 Cod penal, privind suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, inculpatul Cloşcă Ioan-Iulian urmând a executa efectiv pedeapsa principală de 4 (patru) ani închisoare. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate, ce nu sunt contrare prezentei decizii“, conform Curții de Apel Bacău.

În primă instanță, Iulian Cloșcă a fost condamnat de Tribunalul Neamț în data de 13 septembrie 2021 la o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru care au dispus suspendarea sub supraveghere pe o perioadă de 4 ani. Judecătorii i-au interzis, printre altele, dreptul de a fi polițist în următorii 3 ani.

Comisarul a pierdut prin confiscare ceasul intelligent obținut cu titlu de mită. “Dispune confiscarea de la inculpat în folosul statului a unui ceas marca APPLE WATCH seria 4, PINK SAND ROSE LOOP, 40 mm, aluminium&ceramic case, ion-x,GPS, WR50M, aflat la Camera de corpuri delicte a Tribunalului Neamţ“, au mai decis judecătorii.

Mai multe detalii despre acest caz puteți citi aici și aici.

(G. S)

Articolul precedentFOTO. Veste bună: UPU Piatra-Neamț revine la activitatea normală
Articolul următorSalvare miraculoasă din fântână
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Justiție adevărată. La cei care au luat zeci de mite, lotul Piatra-Neamt, au luat cu suspendare? Slab avocatul sau altă măsură la ocauă?????😁😁😁

Comentariile sunt închise.