Salvare miraculoasă din fântână, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat în vârstă de 66 de ani, din localitatea Unghi, comuna Dragomirești, a scăpat nevătămat după ce a căzut într-o fântână. Strigătele lui de ajutor au alertat  un trecător care a anunțat incidentul la numărul unic de urgență 112, apelul fiind înregistrat în dispeceratul ISU Neamț pe 9 ianuarie, în jurul orei 17:45.

La locul indicat de apelant au plecat în viteză militarii din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, dar și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță.

Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au scos din fântâna cu o adâncime de 5 metri și un diametru de  0.5 metri un bărbat în vârstă de 66 de ani. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului dar a refuzat transportul la spital”, a anunțat ISU Neamț. Cel mai probabil șansa bărbatului a fost sporită de seceta pentru că apa din fântână măsura doar jumătate de metru.

(G. S)

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentComisar nemțean condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru că a luat mită un ceas inteligent
Articolul următorTârgu Neamț: Au plonjat cu mașina în curtea unui om de afaceri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.