Am primit pe adresa redacției un soi de precizare, pe care am fost rugați să o luăm cu titlu de drept la replică, ceea ce am și făcut. Mesajul vine din partea lui Marius George Zănoagă, distinsul candidat la titlul de ”Revoluționarul de la Hangu”, un autoproclamat luptător împotriva nedreptăților și corupției, care are, după cum puteți citi aici, toate competențele să facă asta.

m g zanoaga 2 foto facebookPrecizările dlui Zănoagă vin după o vizită pe care a făcut-o redacției noastre, ca urmare a ceea ce am scris despre el aici și aici, și sunt sublime prin ele însele, fapt pentru care îl redăm in integrum, mai puțin numărul său de telefon și al avocatului care îl reprezintă.

«Mă numesc Zănoaga George Marius si as dori, dacă binevoiți, sa știți adevarul despre mine, si sa nu ma denigrați. Din ceea ce ați scris nu este adevărat. In 2008 am fost condamnat pt niște furturi de portofele din genți, (nu din buzunare) in Austria, asta nu înseamnă ca nu îmi da dreptul sa fac public adevarul ce se petrece in comuna Hangu, cât si despre acea caracatița, nu am nici un dosar de ultraj, si accidentul care sa produs in comuna Borca, se poate vedea cine este de vina din expertiza, care din acele expertize se arată ca Masina in care am intrat in depășire avea Nr false , o depășire regulamentara…… Dacă aveți întrebări… Va mulțumesc»

Am reținut din precizările sale că nu a furat din buzunare, ci din genți, că nu are dosar de ultraj și că accidentul provocat în Borca s-a produs dintr-o depăsire regulamentară și bine că s-a produs, că s-a descoperit astfel o mașină cu numere false.

Am mai reținut un aspect din discuția cu dl. Zănoagă: el este un patriot, a declarat-o răspicat. ”Eu sunt un patriot, n-am furat de la români, am furat numai de la străini”!

Articolul precedentProfesori de 10 la Titularizare și Definitivat: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
Articolul următorAniversare la Camera de Comerț și Industrie Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. :))) asa ceva…e rasu’ – plansu’ cu indivizi de teapa astuia . Pai daca nu fura din buzunare ci din geanta e cu totul altceva :)) Misto patriot. Delicvent , dar selectiv :))

  2. Sa întâmplat in 2006 …. Sunt 9 ani …. Cât trebuie sa mai plătesc pt acea condamnare????? Oameni cinstiti….. Bine ca acei care au distrus România si au averi de milioane de euro nu mai sunt discutați….Dar Acei polițiști care conduc o mafie a lemnului de zeci de ani ?…..Rușine sa va fie !!!! Când am lucrat 6 luni si mi au dat teapa ??? Câți nu mai sunt in situația mea ????

Comments are closed.