A încetat din viaţă consilierul judeţean Ioan Spiridonescu, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Consilierul judeţean Ioan Spiridonescu a încetat din viaţă în noaptea de duminică spre luni, 2 spre 3 februarie 2014.

Ioan Spiridonescu s-a născut la 08.03.1953. A urmat cursurile Institutului Agronomic „ION IONESCU DE LA BRAD“ Iaşi, Facultatea de agricultură, specializarea agricultură, în perioada 1974 – 1979, pe care le-a absolvit cu diplomă de inginer agronom.

În perioada 10.10.1979 – 12.03.1984 a fost inginer agronom la DGAIA Neamţ, iar apoi, în perioada 12.03.1984 – 28.05.2009 a deţinut funcţia de director general SC „TC COMPIL IMPEX“ SRL Piatra Neamţ.

A fost director coordonator al Direcţiei pentru Agricultură şi  Dezvoltare Rurală Piatra Neamţ, în perioada 28.05.2009- 22.01.2010. Ulterior, a revenit ca director general al SC „TC COMPIL IMPEX“ SRL Piatra Neamţ, iar din 01.09.2010 a fost şi administrator al SC „SEF PETROFOREST“ SA Piatra Neamţ.

În 10.06.2012 a devenit consilier judeţean în Consiliul Judeţean Neamţ.

A intrat în trupa „Teatrul Vostru“ a Companiei de Teatru „Draga Olteanu Matei“, în 2008, reamintindu-şi că în tinereţe a dorit să devină actor. Prima piesă în care a jucat a fost „Visul unei nopţi de iarnă“ de Tudor Muşatescu, iar spectacolele au fost susţinute atât pe scene din ţară, cât şi din Israel.

Destinul a făcut ca următoarea piesă în care a jucat să fie „Omul care a văzut moartea“ de Victor Eftimiu. Apoi repetiţiile la piesa „Escu“ de Tudor Muşatescu au fost întrerupte, din cauza problemelor de sănătate apărute între timp.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Draga Olteanu Matei: ”A fost mai mult decât un prieten, a fost ca un fiu!”

Marea maestră a teatrului și filmului românesc, actrița Draga Olteanu Matei este profund impresionată de trecerea în neființă a celui care a fost Ioan Spiridonescu. ”Domnul Spiridonescu a fost directorul trupei Teatrul Vostru, a fost sufletul și animatorul trupei cel care s-a dăruit familiei, profesiei sale, Teatrului Vostru. A fost un om care a făcut orice, a ars ca o făclie pentru că n-a făcut niciun pic de economie, a pus mai presus de orice însăși viața lui, a fost un om desăvârșit, extraordinar, un actor de primă mână care a iubit atât de tare această profesie. Acest om nu a precupețit nimic, a fost mai mult decât un prieten, a fost ca un fiu. Nu mă pot abține, sunt atât de impresionată, am sperat din toate puterile mele că va învinge boala, că se vindeca. Mă rog pentru odihna lui, pentru liniștea lui și pentru a le da tărie membrilor familiei, copiilor, părinților, fraților și în special acestei doamne minunate, soția lui. O femeie extraordinară. Plecarea lui lasă un mare gol în suflete și în societate, Dumnezeu să-l odihnească, va rămâne veșnic în sufletele noastre”, a spus Draga Olteanu Matei.

Cu inima îndurerată mă rog pentru odihna veşnică a celui care mi-a fost coleg şi prieten, consilier judeţean,SPIRIDONESCU GHE. IOAN (DORU), născut la data de 08.03.1953.
Acum, în momentul marii tăceri, mă reculeg smerit lângă amintirea lui, pe care o voi păstra mereu în sufletul meu. Omenia şi dăruirea de care a dat dovadă în întrega sa viaţă, vor fi cele care mă vor inspira să nu trec cu indiferenţă pe lângă „acum”, deoarece ar putea deveni „niciodată”.
O îmbrăţişare caldă şi sincere condoleanţe familiei îndoliate.
CULIŢĂ TĂRÂŢĂ
Preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ

Cuvintele sunt prea puţine pentru a exprima durerea cu care ne luăm rămas bun de la omul deosebit care a fost IOAN GHE. SPIRIDONESCU (DORU), consilier judeţean, pe care moartea l-a răpit prematur dintre noi. Un gând sincer de mângâiere şi alinare pentru familia îndoliată.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Salariaţii Consiliului Judeţean Neamţ

 Cu profund regret, colectivul SEF PETROFOREST SA  anunţă trecerea în nefiinţă a celui ce a fost DIRECTOR INGINER IOAN SPIRIDONESCU om de aleasă ţinută morală şi profesională, soţ, tată şi bunic devotat. La acest ceas de grea încercare, suntem alături de familia îndurerată. Amintirea lui va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre.
Dumnezeu să-i lumineze viaţa veşnică!

 Cu nespus regret, împărtășesc suferința familiei la trecerea spre cele veșnice a bunului tată și soț DORU SPIRIDONESCU
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Senator Liviu Bumbu

 Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe familiei îndoliate la despărțirea de cel ce a fost un OM deosebit, DORU SPIRIDONESCU.
Deputat Marian Enache

 Cu adâncă durere în suflete, ne luăm rămas bun de la cel care a fost DORU SPIRIDONESCU.
Fie ca bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei
Deputat Ioan Munteanu

Dumnezeu să odihnească în pace sufletul frumos și bun al celui ce a fost un bun prieten și coleg DORU SPIRIDONESCU.  Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe familiei greu încercate.
Fam. Constantin SANDU

Cu durere şi lacrimi ne despărţim de un om deosebit, DORU SPIRIDONESCU. Dumnezeu să îl întâmpine în Împărăţia Cerurilor!
Luminiţa şi Alex MOLODOI

Încetarea din viață a prietenului și colegului nostru DORU SPIRIDONESCU reprezintă o mare pierdere pentru noi. Anii petrecuți împreună nu pot fi uitați. Împărtășim durerea alături de familie în aceste momente de grea încercare. Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul său bun și blând în lumea celor drepți, iar familia să treacă peste această nemiloasă încercare.
Familia Elvira și Culiță Tărâță  

Conducerea Grupului de Firme TCE 3 Brazi își exprimă regretul pentru tragica și prematura dispariție a lui IOAN SPIRIDONESCU.  În memoria celui care a fost pentru mult timp colegul nostru și a rămas tot timpul prietenul nostru, transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și tuturor celor care l-au conoscut.
Dumnezeu să îl odihnească!

 Familia Laura și Radu Bălău transmite sincere condoleanţe și compasiune familiei și soţiei Elena, la despărţirea după o lungă și grea suferinţă de cea mai dragă fiinţă, soţ şi tată, inginer Ioan SPIRIDONESCU
Dumnezeu să îl odihnească!

 Familia Maria și Vasile Mihăilă este alături de familie și soţia Elena, la greaua suferinţă provocată de trecerea în nefiinţă a soţului, inginer Ioan SPIRIDONESCU.
Dumnezeu să îl odihnească!

 Colectivul redacției Mesagerul de Neamț și Ceahlăul își exprimă profunda tristețe și este alături de familia îndoliată în cumplita despărțire de cel care a fost DORU SPIRIDONESCU.
Bunul Dumnezeu să îi aibă în pază sufletul cald și să-i vegheze somnul de veci!

Un ultim şi pios omagiu celui care ne-a fost coleg și prieten ing. Doru (Ioan) Spiridonescu.
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei.
Organizația UNPR Neamț

  În aceste momente triste şi dureroase, ne exprimăm întreaga compasiune şi suntem alături de familia celui care a fost Doru Spiridonescu
la pierderea grea suferită prin moartea sa prematură.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Sincere condoleanţe familiei îndoliate!
Familia Valentin și Cristina Bălănescu

  O mângâiere, o alinare familiei îndurerate, la despărțirea de cel care a fost Doru Spiridonescu.
Dumnezeu să-l aşeze în rândul celor drepţi!
Grupul UNPR din Consiliul Județean Neamț.

Sufletele ne sunt împietrite de durere la aflarea veştii dispariţiei bunului nostru prieten, ing. Doru Spiridonescu, un om deosebit, generos şi un adevărat prieten.
Sincere condoleanţe familiei îndoliate!
Rămas-bun, dragul nostru prieten, nu te vom uita niciodată!
Dumnezeu să-ţi dea pace veşnică!
Familia Constantin și Eugenia Iacoban

 Un ultim şi pios omagiu aducem omului bun și generos care a fost Doru Spiridonescu și care s-a ridicat prea devreme la cer, lăsând în urmă amintirea unui prieten de excepție.
Dumnezeu să-i dăruiască pace și odihnă în Împărăția Sa!
Familia Lucian și Oana Iosub-Toma 

 Suntem alături de familia Spiridonescu în aceste momente grele în care se despart de soțul și tată Ioan (Doru)
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Familia Daniel și Florentina Vasiliu-Moise

 La ceas de grea încercare şi multă durere sufletească, suntem alături de familia Doru Spiridonescu, acum, când se despart de cel care le-a fost soţ şi tată.
Dumnezeu să-l odihnească în pace şi familiei să-i dea mângâiere.
Familia Marcel și Dana Constantinescu

În numele membrilor Fundaţiei culturale „Vacanțe Muzicale la Piatra Neamţ” şi al preşedintelui acesteia, prof. Constantin Alupului Rus, ne exprimăm regretul profund pentru decesul ing. DORU SPIRIDONESCU, personalitate de prim rang în promovarea culturii nemţene, atât ca pasionat artist amator, alături de marea artistă Draga Olteanu Matei, dar şi în calitatea de organizator al Festivalului de film pentru copii „Punguţa cu doi bani” şi de sprijinitor a ediţiilor din 2009-2010 ale Festivalului „Vacanţe Muzicale la Piatra Neamţ”, alături de inegalabilul tenor Theodore Coresi. Pioasă recunoştinţă şi te vom păstra mereu ca model.

 Vestea trecerii în neființă a celui ce a fost DORU SPIRIDONESCU m-a cutremurat profund. Nedrept și mult prea devreme a încetat să mai bată inima celui ce a fost un șef, un coleg  și  un prieten deosebit. Nu va pieri nicicând din sufletul meu. Sunt alături de familia îndurerată, Cristina Blaj.

 Colectivul de la SC REMAT SA NEAMŢ este alături de familie în acest moment de grea încercare, pricinuit de încetarea din viaţă a dlui. director DORU SPIRIDONESCU, un coleg de o aleasă omenie şi o rară sensibilitate
Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace

  Ştim că în aceste momente grele cuvintele sunt de prisos, de aceea ne rugăm la Bunul Dumnezeu pentru sufletul bun trecut în nefiinţă al domnului DORU SPIRIDONESCU şi pentru familia îndurerată.
Sincere condoleanţe şi Dumnezeu să-l ierte.
Familia Rusu Eduard

O lumânare, o floare, o rugăciune şi multe lacrimi vărsăm pentru domnul director IOAN SPIRIDONESCU Pentru bunătatea şi dragostea cu care ne-aţi înconjurat vă dăruim eterna şi divina noastră preţuire. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să vă dăruiască pace, linişte şi odihnă în Împărăţia Sa.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Biroul Contabilitate SC TCE 3 BRAZI SRL

  La ceas de grea încercare și durere, suntem alături de familia celui care a fost IOAN SPIRIDONESCU
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Organizația PPDD Neamț
Președinte Ciprian Șerban

Familia Vestinica şi Mihai Surica  este alături de familie şi soţia Elena, la greaua suferinţă provocată de trecerea în nefiinţă a soţului, inginer Ioan SPIRIDONESCU
Dumnezeu să îl odihneasca!

 Sincere condoleanţe din partea familiei  MARIA şi ROMICĂ LEONTE pentru cel care a fost un bun coleg, cumătru şi prieten DORU SPIRIDONESCU – 60 ani.  Nu-ţi vom uita  niciodată blândeţea  şi bunătatea care ai avut-o cu toţi cei din jurul tău – MARIANA şi COSTEL CAZACU

 Familia Armanu este alături de Elena Spiridonescu la trecerea în nefiinţă a celui care a fost DORU SPIRIDONESCU un desosebit coordonator, om de aleasă omenie.
Pios omagiu!

Articolul precedentOle, ole … Pedeleul unde e?
Articolul următorModelul Dămuc face pui

1 COMENTARIU

  1. DUMNEZEU SA TE ASEZE IN CEATA CELOR DREPTI SI BUNI

    UN OM DE UN MARE CARACTER , CU INIMA BUNA SI BLANDA

    DOAMNE DUMNEZEUL NOSTRU TE RUGAM NU MAI LUA PE CEI

    BUNI SI CURATI CU INIMA , TE RUGAM DOAMNE

    D-LE INGINER TE-AM CUNOSCUT IN CAMPANIA DIN 2012

Comments are closed.